Şoc la Steaua. Nimeni nu ştia asta până acum. Bojinov, cel mai periculos jucător al lui Partizan, trebuia să ajungă în Ghencea!

Ultima actualizare:

    Vârful bulgar al lui Partizan a jucat cu Adrian Mutu la JuventusFoto Click!
Vârful bulgar al lui Partizan a jucat cu Adrian Mutu la JuventusFoto Click!

Steaua joacă mâine un meci crucial pentru parcursul său european din acest an. Roş-albaştrii întâlnesc pe Arena Naţională, de la ora 21:30, pe Partizan Belgrad, campioana Serbiei, în prima manşă a turului III prelliminar al Ligii Campionilor.

Cel mai periculos adversar pentru poarta lui Cojocaru este vârful bulgar, Valerii Bojinov, care a şi făcut o serie de declaraţii războinice la adresa românilor. Fostul coleg al lui Mutu de la Juventus a declarat că Tade şi compania vor avea viaţă grea împotriva lui Partizan, pentru că la Belgrad toată lumea ia fic când aude de numele "Steaua". Sigur, e mai mult o ironie, sârbii nefiind chiar atât de porniţi pe Steaua Bucureşti, ci pe rivala lor legendară, Steaua Roşie Belgrad. Chiar şi aşa, declaraţiile lui Bojinov nu le-au căzut bine românilor, aceştia contracarând imediat. Massimo Pedrazzini, antrenorul din acte al roş-albaştrilor, l-a pus la punct pe atacanul lui Partizan dezvăluind un lucru mai puţin ştiut despre acesta. ”Bojinov a fost propus la Steaua acum doi ani, nimeni nu știe asta. Era o situație mai specială, revenise după o accidentare și a fost propus la Steaua. E un jucător care am văzut că a declarat că dubla cu noi va fi mai ușoară decât se așteaptă mulți. Ok! Foarte bine, să vină să ne arate aici cât de ușor va fi pentru el. Să ne arate ce poate”, a declarat Massimo Pedrazzini la conferința de presă premergătoare meciului tur, de la București

”Steaua nu e de speriat, e slabă! De fapt, are slăbiciunile ei! Și sunt destule, le putem fructifica! Îi putem bate, putem trece de români pentru a prinde play-off-ul Ligii Campionilor.  Adversarul e o echipă de tradiție, dar aici, la Partizan, toată lumea turbează când aude de Steaua, Steaua Roșie, orice e legat de stele.Ne vom mobiliza la maximum, cred în echipa mea! Păcat că la București nu vom avea fanii aproape, din cauză că meciul se dispută cu porțile închise. Vor fi câțiva în arenă, invitați de club, probabil că unii vor fi și în jurul stadionului. Oricum, totul se va decide în retur, cînd îi vom avea pe ”Grobari” lîngă noi”, declarase Bojinov pentru Sportnews.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net