Şoc la Rapid! Massone e patron în acte!

Ultima actualizare:

    Angelo Massone
Angelo Massone

Investitorul italian Angelo Massone, care a negociat preluarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului Rapid, a anunţat într-o conferinţă de presă că el este adevăratul patron. El susţine că acordul dintre Valerii Moraru, actualul conducător, şi oficialii rapidişti este nul.

"Pe 15 iulie am devenit proprietarul clubului Rapid! Am contract de vânzare-cumpărare semnat de mine şi de Adrian Zamfir! Am aflat că dupa acest contract a mai fost semnat unul cu fanii. Din punctul meu de vedere ori a vrut să mă păcălească ori e haos.

În timpul insolvenţei, Adrian Zamfir nu avea cum să vândă clubul suporterilor care nu au dat nicio garanţie bancară pentru creditori. DacĂ domnul Moraru a cumpĂrat de la aceŞti fani, totul este lovit de nulitate. Domnul Zamfir a venit să vorbească cu mine şi cu avocaţii mei în faţa unor martori şi mi-a spus că este disponibil să fie alături de mine, să nu mai semneze pentru Moraru, dar are nişte condiţii... dubioase!

Eu am venit in Romania pentru a face lucruri legale şi nu ilegale şi nu vreau să fac lucruri care nu sunt corecte. În seara aceea, Zamfir a semnat cu Moraru. Eu le-am dat mandat avocaţilor mei să facă o plângere penală împotriva doamnei Andronache şi împotriva lui Adrian Zamfir pentru fraudă!

Zamfir a jurat după ce a semnat celălalt contract că este nul, că a fost obligat să semneze. Mi-a jurat că nu a vândut Rapidul lui Moraru!

Ieri a venit la mine, mi-a cerut ceva. Am ieşit din cameră şi nu vreau să-l mai văd! Era o afacere de cinci milioane de euro pentru Rapid", a spus Massone.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net