Slabi, dar norocoşi! FCSB are un înger păzitor

Ultima actualizare:

    Dennis Man, în meciul Lugano - FCSB
Dennis Man, în meciul Lugano - FCSB

Meciul cu Lugano (2-1) din Liga Europa e al şaptelea din acest sezon în care şansa a surâs echipei lui Nicolae Dică.

Ştim foarte bine faptul că norocul face parte din joc, însă cei de la FCSB par să fie ocrotiţi de soartă într-un mod aparte. Atât în campionatul intern cât şi în Europa, roş-albaştrii au un adevărat înger păzitor, care îi scoate din încurcătură.

Vicecampioana României a jucat „ţurca” în Elveţia, aşa cum a recunoscut patronul Becali, dar s-a întors cu toate cele trei puncte, esenţiale în cursa pentru primăvara europeană. „Victoria e o bucurie doar pentru coeficient şi cele câteva sute de mii de euro. Am întâlnit un adversar mai slab ca Dinamo, dar în prima repriză n-am jucat fotbal. Nu pot să-mi dau seama, o trec pe seama oboselii. Important e că am luat puncte, bani, glorie, asta e relevant”, a precizat Gigi Becali. Într-adevăr , în meciul de joi de la Lucerna, elveţienii de la Lugano puteau intra la vestiare cu un avans de două-trei goluri (au avut şi o bară la 1-0), iar în partea secundă au ratat incredibil, chiar din poziţii de unu la unu cu portarul Niţă. „Am făcut o primă repriză foarte slabă. Lucrul pozitiv e că am revenit după ce am fost conduşi”, a recunoscut şi antrenorul Dică. „Probabil am fost relaxaţi şi am crezut că meciul e câştigat dinainte. Nici eu nu credeam că putem întoarce scorul”, a completat eroul Budescu, cel care şi-a trezit la viaţă colegii cu un euro-gol. Scenariul meciului cu Lugano n-a fost însă un simplu accident, FCSB-ul având în actuala stagiune exagerat de multe meciuri proaste, din care a scos însă maximul posibil.

Celelalte meciuri „norocoase” ale FCSB-ului:

FCSB – Voluntari 2-1

Char în prima etapă de campionat, Dennis Man a adus victoria roş-albaştrilor cu un gol marcat în prelungirile partidei.

ACS Poli – FCSB 0-1

Etapa următoare, la Timişoara, Alibec trebuia eliminat, însă cei care au rămas în inferioritate au fost bănăţenii. Chiar şi-aşa, FCSB s-a chinuit, salvarea venind de la un gol norocos semnat de Gnohere.

Chiajna – FCSB 1-2

Concordia a făcut un meci mare cu FCSB, conducând cu 1-0 până în ultimul sfert de oră. „Steliştii” s-au scos pe ultima sută de metri, acelaşi Man înscriind golul de trei puncte în minutul 86.

FCSB – Iaşi 1-1

Contra unui adversar modest, FCSB s-a împiedicat pe teren propriu, dar remiza se putea transforma foarte uşor într-un eşec. Asta pentru că moldovenii au avut o ocazie uriaşă pe final de meci, Spătaru ratând dintr-o poziţie ideală, singur cu portarul.

Juventus – FCSB 1-2


    Călinţaru de la Juventus ratează în mod penibil penalty-ul din meciul cu FCSB
Călinţaru de la Juventus ratează în mod penibil penalty-ul din meciul cu FCSB

„Scăriţa” eşuată a lui Călinţaru de la punctul cu var, la ultima fază a meciului, e unul dintre momentele antologice ale campionatului.

Steaua – Dinamo 1-0

FCSB a ieşit victorioasă în marele derby profitând în primul rând de ocaziile ratate de dinamovişti, care au avut inclusiv o bară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net