Sir Ferguson a luat-o razna!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sir Alex Ferguson a fost la un pas de a-l lua la bătaie pe Roberto Mancini, antrenorul italian al lui Manchester City în timpul meciului care e posibil să fi decis campioana din Premiership.

United e pe cale să predea coroana de campioană a Angliei chiar marii rivale din Manchester, lucru cu care scoţianul Ferguson nu se împacă deloc uşor.

Astfel, tehnicianul „diavolilor" a oferit luni seară o imagine care n-are nimic de-a face cu titlul de Sir pe care-l poartă de atâta timp. Ferguson şi-a pierdut minţile în repriza secundă, într-un moment în care echipa sa era condusă cu 1-0 (scor cu care s-a şi terminat meciul), în urma unui fault dur suferit de atacantul Welbeck.

Din senin, Sir Alex a sărit ca ars şi s-a îndreptat ameninţător spre omologul său de pe banca lui City, Roberto Mancini.

Conflictul a fost stins rapid de intervenţia arbitrului de rezervă, nu înainte însă ca Ferguson să-i arunce lui Mancini câteva vorbe grele.

„Parcă era el arbitru. A comentat mereu de pe margine. S-a plâns de arbitraj toată săptămâna", s-a justificat managerul lui United după meci.

„Nu-mi amintesc exact ce s-a întâmplat. Pentru mine totul e deja uitat", a răspuns diplomatic italianul. De altfel, la final, Ferguson a găsit puterea să-i strângă mâna lui Mancini.

Momentul de „nebunie n-a fost iertat însă de unul dintre cei mai înverşunaţi suporteri ai lui City, Liam Gallagher, fost membru al trupei Oasis. „Probabil că Ferguson era orbit de lumini. Cred că a băut prea mult whisky", a spus cu ironie artistul.

Pantilimon, campion de pe bancă?

Portarul român al lui Manchester City e pe cale să obţină o performanţă unică. Astfel, dacă „cetăţenii" vor reuşi să ia titlul în Anglia (au nevoie de victorii în ultimele două etape, cu Newcastle şi QPR), atunci Costel Pantilimon şi-ar trece în palmares un trofeu la câştigarea căruia n-a contribuit deloc.

simeon stalpnicul png

Până acum, fostul portar al Timişoarei a jucat pentru City doar în câteva meciuri de Cupă (Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei), titularul Joe Hart trecându-şi în cont toate minutele din campionat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net