Simona Halep, relaxare la piscină după eliminare

Ultima actualizare:

    Simona Halep va fi  de luni  pe locul 5  în clasamentul WTA
Simona Halep va fi de luni pe locul 5 în clasamentul WTA

Simona Halep s-a oprit în semifinalele turneului de la Indian Wells, nereuşind să o învingă, pentru a treia oară la rând pe Agnieszka Radwanska. Ea rămâne însă cu satisfacţia că, de luni, va fi a cincea jucătoare a lumii, cea mai înaltă poziţie ocupată vreodată de vreo tenismenă din România.

În penultimul act al turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-4 de poloneza Agnieszka Radwanska, a treia jucătoare a lumii. A fost un meci fără istoric, în care jucătoarea noastră a început slab, fiind condusă cu 4-0 de poloneză, avans care s-a dovedit insurmontabil în primul set. Actul secund a început sub controlul Simonei, care s-a distanţat rapid la 3-1, dar acolo s-a terminat încercarea de revenire în joc a constănţencei.

Chiar dacă e pierdut, ea s-a ales cu un cec de 225.000 de dolari, dar şi cu o experienţă extraordinară, aşa cum a recunoscut la finalul partidei.

"Acest turneu a fost foarte, foarte bun pentru mine. Am jucat multe meciuri bune aici şi sunt fericită că am ajuns în semifinale. În plus, am venit aici după o accidentare, una mică, dar tot accidentare e, şi nu a fost uşor. Acum vreau să mă bucur de rezultatul meu", a declarat Simona Halep, cea care de luni va urca pe locul 5 în clasamentul mondial. "Trebuie să fiu fericită pentru noul meu clasament. Sunt pe locul 5 în lume şi este ceva incredibil pentru mine. Nu sunt supărată că am pierdut în semifinale. Se întâmplă. Ăsta e tenisul, trebuie să înţeleg că nu pot câştiga fiecare meci", a declarat Simona despre această performanţă la care nimeni din tenisul românesc nu îndrăznea să se gândească în urmă cu câţiva ani.

În ceea ce priveşte viitorul, Simona ştie că, înainte de a se pregăti pentru turneul de la Miami, care va avea loc săptămâna viitoare, trebuie să se relaxeze. Aşa că, ieri, a mers la piscină şi la cumpărături.

"Trebuie să mă relaxez, aşa că ziua de sâmbătă va fi una fără tenis. Voi merge la piscină, apoi la cumpărături", a spus Simona. Ea a recunoscut în multe rânduri că shopping-ul este una dintre pasiunile ei, chiar dacă de multe ori se uită la preţ înainte de a achiziţiona ceva.

"Nu îmi place să-mi iau lucruri scumpe. Trebuie să am grijă de bani, că doar pentru ei muncesc şi ştiu cât de greu se obţin", a explicat ea.

La Miami poate urca pe locul 4

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Miami, acolo unde un rezultat bun îi poate aduce locul 4 mondial! Cum ocupanta poziţiei a patra, Victoria Azarenka, nu joacă la Miami, fiind accidentată, Simona Halep are şansa de a mai urca o poziţie în clasament. Condiţia este dură, dar la cum joacă românca în această perioadă, e posibilă. Dacă va cucerit titlul, Simona va deveni a patra jucătoare a lumii. La fel de adevărat e că dacă nu va ajunge în fazele superioare ale turneului american, Simona va pierde locul 5 în favoarea Jelenei Jankovic.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net