Simona Halep, calificare spectaculoasă în semifinale la Dubai

Ultima actualizare:

    Simona Halep a ajuns în semifinale la DubaiFOTO: EPA
Simona Halep a ajuns în semifinale la DubaiFOTO: EPA

Simona Halep a reușit să se califice în semifinalele turneului de la Dubai, după o partidă mult mai bună decât în precedentul meci. Românca va juca pentru calificarea în finală vineri, de la ora 17.00.

În sferturile de finală ale turneului de la Dubai, Simona Halep a învins-o cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, pe belarusa Aryna Sabalenka, a șaptea favorită a competiției. Cu acest succes, românca, desemnată cap de serie numărul 1, s-a calificat în semifinale, unde va juca împotriva americancei Jennifer Brady, pe care a învins-o în ambele partide disputate până acum. Ultima victorie a venit chiar anul acesta, în primul tur la Australian Open, acolo unde românca s-a impus cu 7-6, 6-1, dar a avut foarte mult de suferit în primul set. Meciul dintre Halep și Brady va avea loc vineri, după ora 17.00. Indiferent de rezultatul meciului de azi, Simona Halep nu va uita prea curând turneul de la Dubai, deoarece aici a obținut cea de-a 500-a victorie din carieră la senioare. Această cifră a fost atinsă prin succesul din turul secund (1-6, 6-2, 7-6) cu tunisianca Ons Jabeur.

Conform statisticii publicate de WTA la pagina dedicată ei, ea a disputat ca senioară 717 meciuri, inclusiv cele de la Dubai. Dintre acestea, a pierdut 216, adică mai puțin de o treime. Din acest total ea a disputat pe tablourile principale ale turneelor 548 de întâlniri. Dintre ele, conform statisticii WTA, Simona a câștigat 378, pierzând 170. Diferența până la total este dată de meciuri disputate în turnee ITF, în calificările unor competiții WTA sau în Fed Cup.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net