Silviu Lung jr. și-a anunțat retragerea de la echipa naţională

lung-silviu-jr_rps8336.jpg

Silviu Lung Jr a apărat poarta României în trei meciuri
Silviu Lung Jr a apărat poarta României în trei meciuri
Foto: sportpictures.eu

Portarul Silviu Lung jr (31 de ani) a decis să se retragă de la prima reprezentativă, iar anunțul l-a făcut printr-un mesaj adresat suporterilor tricolori, colegilor de echipă şi staff-urilor tehnice cu care a lucrat la echipa naţională.

Fiu al fostului mare portar din anii 80 Silviu Lung și frate al lui Tiberiu Lung, actualul goalkeeper de la gruparea turcă Kayserispor a menționat: „Dragi suporteri, coechipieri şi membri ai staff-ului echipei naţionale,
Am petrecut 11 ani minunaţi la echipa naţională, am avut colegi de excepţie şi selecţioneri care m-au preţuit, bucurându-mă de afecţiunea suporterilor noştri minunaţi. Am răspuns cu drag fiecărei convocări şi am venit cu bucurie la lot. România a avut mereu portari de valoare, tradiţie care cu siguranţă va continua şi în anii ce urmează.
A fost mai bine de un deceniu în care m-am bucurat de atmosfera frumoasă din sânul echipei naţionale şi vă mulţumesc tuturor pentru lucrurile pe care le-am învăţat şi pentru prietenia cu care m-aţi înconjurat mereu.
Cuvintele sunt prea puţine să îmi exprim recunoştinţa pentru fiecare dintre voi, suporteri, colegi de echipă, membrii ai staff-urilor tehnice şi administrative. Am câştigat prieteni adevăraţi la echipa naţională şi în Federaţia Română de Fotbal, cu care mă mândresc.
Voi rămâne totdeauna cu inima aproape de cea mai frumoasă echipă din lume: ROMÂNIA!".
Originar din Craiova, orașul în care s-a născut în 4 iunie 1989, Silviu Lung Jr. s-a format la Universitatea Craiova, grupare la care a activat între 2004 și 2011. A disputat 57 de meciuri pentru formația din Bănie, iar apoi a activat la Astra Giurgiu (2011-2017) și Kayserispor (din 2017). Internațional de  tineret, a bifat 3 meciuri și la prima reprezentativă. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1