Sibienii s-au împotmolit la Voluntari. I-a bătut un ghanez care a jucat în India

vasile_miriuta.jpg

vasile miriuta dinamo
Sibienii urcau în play-off cu o victorie marţi seara, dar au pierdut lamentabil pe terenul ultimei clasate. Miriuţă îşi doreşte acum o răzbunare în faţa lui Dinamo
FOTO: Sportpictures.eu

Vasile Miriuţă a făcut minuni la Hermannstadt, pe care a urcat-o de pe penultimul loc până în zona cupelor europene, dar când să mai facă un pas spre acest deziderat, aparent cel mai uşor, a dat-o în bară.

Ardelenii, care nu pierduseră în ultimele cinci partide, au fost învinşi cu 2-0 de către Voluntari, care aveau înfrângeri pe linie în ultimele cinci jocuri. De vină a fost ghanezul Richard Gadze, un atacant de 24 de ani care a jucat în ultimele trei sezoane prin India, Finlanda şi Azerbaidjan, şi care a marcat ambele goluri ale meciului. Într-un campionat ca al nostru chiar şi el pare însă un plus, iar Cristiano Bergodi a bifat prima victorie pe banca ilfovenilor, una care dă speranţe că la înjumătăţirea punctelor locul de salvare devine accesibil. Ambele echipe au însă dueluri grele etapa viitoare. Hermannstadt o întâlneşte în exilul de la Târgu Mureş pe Dinamo, o echipă disperată, iar Voluntariul merge la Piteşti pentru duelul cu FCSB.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1