Și Universitatea Craiova a intrat în hora coronavirusului

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la Universitatea Craiova nu s-au antrenat marțiFOTO: Sportpictures.eu
Jucătorii de la Universitatea Craiova nu s-au antrenat marțiFOTO: Sportpictures.eu

Coronavirusul a lovit a treia echipă din Liga 1 în câteva zile. Liderul clasamentului, Universitatea Craiova, a raportat primul caz de infectare în rândul clubului.

Universitatea Craiova, clubul care îi acuza pe rivalii de la CFR Cluj că nu au știut să se ferească de infectare, a raportat primul caz pozitiv. Conform celor de la ”Fanatik” e vorba de team managerul Lucian Pretorian. Emoții mari are și antrenorul principal Cristiano Bergodi, al cărui test a fost neconcludent și e în izolare. Până la repetarea testelor jucătorilor, antrenamentele Științei sunt suspendate, lucru care ar putea afecta serios șansele echipei la titlu, pentru că acum era săptămâna în care se puneau la punct detaliile meciului cu Astra din weekend. La celelalte două formații de Liga 1 afectate de coronavirus, lucrurile stăteau foarte rău. La ora închiderii ediției la Dinamo erau 12 cazuri, dintre care 11 la jucători - ultimul depistat pozitiv a fost Montini - iar la CFR Cluj erau 10, dintre care 6 la fotbaliști.

Antrenorul Mircea Rednic, a tras luni seara un semnal de alarmă: ”Nimeni nu vrea jucători pozitivi, dar există nişte reguli pe care trebuie să le respectăm. Nu puteai să eviţi lucrul ăsta, uitaţi câte contaminări sunt în ţară. Aşteptăm să moară un jucător ca să luăm decizia corectă? Nu trebuie să ne jucăm cu acest virus”, a declarat tehnicianul Iașiului după remiza cu Viitorul, 1-1.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net