Şi a treia oară e cu noroc pentru Real?

Ultima actualizare:

    Casemiro are  amintiri plăcute  din meciurile cu  Atletico MadridFoto: Guliver/ GettyImages
Casemiro are amintiri plăcute din meciurile cu Atletico MadridFoto: Guliver/ GettyImages

În 2014 şi 2016, Real “i-a furat” trofeul lui Atletico, 4-1 şi 5-3. Casemiro, om de bază al trupei lui Zidane, a povestit cum a trăit meciul de anul trecut şi a prefaţat jocul din această seară.

Real - Atletico e ”şocul” din semifinale, iar Carlos Casemiro, mijlocaşul de 25 de ani al Realului, a explicat ce înseamnă un duel cu duşmanii din acelaşi oraş şi într-un joc cu o asemenea miză.

“A fost cel mai important trofeu al carierei, am simţit că am avut rolul meu în câştigarea acelui meci şi a fost ceva incredibil să ridicăm Cupa (nr- în finala din 2016). Jocul de acum are altă poveste şi ştim cât de puternici sunt cei de la Atletico. Trebuie să le recunoaştem meritul de a ajunge până aici, ei sunt prezenţi constant în acestă fază în ultima perioadă”, a spus brazilianul.

Apoi, a continuat: “E vital să obţinem un rezultat bun acum în tur, mai ales că jucăm acasă. Avem un plus atunci când fanii vin şi ne încurajează încă de când sosim cu autocarul la stadion, ne dau energie. Sunt sigur că va fi un meci extraordinar de urmărit. Oricum, nu ne permitem să nu ajungem în finală”.

El a fost completat şi de omul de pe banca Realului, Zidane. “Rivalitatea cu ei e la fel ca pe vremea în care eram jucător. Ne cunoaştem bine unii pe alţii şi va trebui să fim fără greşeală. Până acum ne-am descurcat, am ajuns în semifinale, dar acum ne aşteaptă un nou meci”, a spus acesta. Dacă “Zizou” nu are probleme majore de lot, rivalul Simeone a înregistrat pierderi printre titulari, Gimenez adăugându-se pe lista indisponibililor, alături de Juanfran.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net