Şi-a pictat maşina de 250.000 €

Ultima actualizare:

    Balotelli şi-a şocat  colegii cu noua  sa maşină
Balotelli şi-a şocat colegii cu noua sa maşină

Mario Balotelli face ce face şi ţine prima pagină a ziarelor. Şi nu neapărat prin prestaţiile de pe teren, ci mai ales prin nebuniile pe care le face. Ultima ispravă a atacantului de la Manchester City: şi-a pictat Bentley-ul în valoare de 250.000 de euro în culori de camuflaj.

Dacă se plictiseşte, Balotelli scorneşte ceva. Şi cum acest lucru se întâmplă destul de des, Mario e mai mereu prezent în paginile tabloidelor cu tot felul de "ghiduşii". Zilele trecute, fotbalistul de la Manchester City a şocat din nou. S-a prezentat la antrenamentul "cetăţenilor" şi i-a lăsat cu gura căscată pe colegi.  Atacantul a cumpărat un superb Bentley, evaluat la aproximativ 250.000 de euro.

Nu asta este isprava lui! Fotbalistul de 22 de ani şi-a făcut de cap la o vopsitorie auto şi le-a cerut angajaţilor să-I picteze bolidul. Şi nu oricum, ci în culori de camuflaj. Este lesne de înţeles ce reacţie au avut coechipierii când l-au văzut pe Balotelli parcând maşina la stadion. Colegii lui, printre care şi românul Costel Pantilimon, l-au luat la glume pe Mario şi l-au tachinat cu privire la noua sa achiziţie.

- A făcut sex cu un topmodel la etajul vilei sale în timp ce prietena sa îl aştepta la parter- Şi-a dat foc la casă după ce a lansat două artificii pe geamul de la baie- A aruncat cu săgeţi de darts de la balcon în juniorii lui Manchester City- În timpul unui meci al lui Manchester City, când era rezervă, stătea pe bancă şi se juca cu iPad-ul- Mama lui l-a trimis la cumpărături să-i aducă un fier de călcat. A venit după cinci ore cu o camionetă din care s-au descărcat o trambulină gigant, două scutere Vespa şi un set de tenis de masă.- A plătit la club amenzi în valoare de 350.000 de euro- Maseratiul său a fost ridicat de 27 de ori de poliţie pentru că era parcat neregulamentar- A intrat prin efracţie într-o închisoare de femei în 2010

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net