Şi-a pictat maşina de 250.000 €

CLIIMA20121111_0066_1.jpg

Balotelli şi-a şocat colegii cu noua sa maşină

Mario Balotelli face ce face şi ţine prima pagină a ziarelor. Şi nu neapărat prin prestaţiile de pe teren, ci mai ales prin nebuniile pe care le face. Ultima ispravă a atacantului de la Manchester City: şi-a pictat Bentley-ul în valoare de 250.000 de euro în culori de camuflaj.

Dacă se plictiseşte, Balotelli scorneşte ceva. Şi cum acest lucru se întâmplă destul de des, Mario e mai mereu prezent în paginile tabloidelor cu tot felul de "ghiduşii". Zilele trecute, fotbalistul de la Manchester City a şocat din nou. S-a prezentat la antrenamentul "cetăţenilor" şi i-a lăsat cu gura căscată pe colegi.  Atacantul a cumpărat un superb Bentley, evaluat la aproximativ 250.000 de euro.

Nu asta este isprava lui! Fotbalistul de 22 de ani şi-a făcut de cap la o vopsitorie auto şi le-a cerut angajaţilor să-I picteze bolidul. Şi nu oricum, ci în culori de camuflaj. Este lesne de înţeles ce reacţie au avut coechipierii când l-au văzut pe Balotelli parcând maşina la stadion. Colegii lui, printre care şi românul Costel Pantilimon, l-au luat la glume pe Mario şi l-au tachinat cu privire la noua sa achiziţie.

Nebuniile lui Mario

- A făcut sex cu un topmodel la etajul vilei sale în timp ce prietena sa îl aştepta la parter
- Şi-a dat foc la casă după ce a lansat două artificii pe geamul de la baie
- A aruncat cu săgeţi de darts de la balcon în juniorii lui Manchester City
- În timpul unui meci al lui Manchester City, când era rezervă, stătea pe bancă şi se juca cu iPad-ul
- Mama lui l-a trimis la cumpărături să-i aducă un fier de călcat. A venit după cinci ore cu o camionetă din care s-au descărcat o trambulină gigant, două scutere Vespa şi un set de tenis de masă.
- A plătit la club amenzi în valoare de 350.000 de euro
- Maseratiul său a fost ridicat de 27 de ori de poliţie pentru că era parcat neregulamentar
- A intrat prin efracţie într-o închisoare de femei în 2010

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1