Şi ele sunt campioane!

Ultima actualizare:

    Nemţii se mândresc şi cu iubitele jucătorilor, în frunte cu Lena Gercke (numărul 6), logodnica lui KhediraFoto: Afp
Nemţii se mândresc şi cu iubitele jucătorilor, în frunte cu Lena Gercke (numărul 6), logodnica lui KhediraFoto: Afp

Turneul final din Brazilia s-a încheiat cu victoria nemţilor, care au dat startul la petrecere chiar pe gazonul stadionului „Maracana” din Rio de Janeiro. Din peisaj n-aveau cum să lipsească soţiile, iubitele şi prietenele celor care au dus Germania în fruntea lumii.

După o aşteptare chinuitoare de 24 de ani, Germania a pus din nou mâna pe titlul de campioană mondială. Finala cu Argentina lui Leo Messi a fost una tensionată (1-0 după prelungiri), astfel că jucătorii lui Joachim Löw s-au descătuşat la capătul celor 120 de minute de luptă. Şi pentru ca bucuria nemţilor să fie totală, pe iarba legendarei arene „Maracana” şi-au făcut apariţia jumătăţile fotbaliştilor, campioanele din spatele campionilor.

Hummels s-a „lipit” de  prietena sa, Cathy
Hummels s-a „lipit” de prietena sa, Cathy

Îmbrăcate în tricourile alb-negre ale naţionalei, soţiile şi iubitele nemţilor au acaparat imediat atenţia asupra lor. Cum unicul gol al meciului a fost înscris de mijlocaşul Mario Götze, prietena sa, topmodelul Ann-Kathrin Brommel, a fost şi ea vedetă. „E incredibil. Am marcat, dar iniţial n-am realizat ce se întâmplă. N-a fost un turneu simplu pentru mine.

Au petrecut pe gazon

Le datorez multe prietenilor şi familiei”, a declarat jucătorul finalei. Schurrle, cel care i-a dat pasa decisivă lui Götze, a fost şi mai emoţionat, izbucnind în lacrimi chiar în braţele prietenei sale Montana Yorke. „Trebuia să plâng pentru a mă descărca”, s-a justificat fotbalistul.

Golgheterul Klose  are o familie frumoasă
Golgheterul Klose are o familie frumoasă

De tandreţe a avut parte şi Bastian Schweinsteiger, în compania frumoasei Sarah Brander, care a suferit din tribune atunci când mijlocaşul lui Bayern se umpluse de sânge în urma unei lovituri încasate în faţă.

Götze şi Ann-Kathrin s-au distrat copios
Götze şi Ann-Kathrin s-au distrat copios

De asemenea, vlăguit după duelurile cu Messi şi Higuain, fundaşul Hummels s-a relaxat sărutând-o cu patos pe prietena sa, Cathy Fischer.

Schurrle, felicitat de Montana Yorke
Schurrle, felicitat de Montana Yorke

Singura care părea puţin dezamăgită a fost blonda Lena Gercke, logodnica lui Sami Khedira, jucătorul german care s-a accidentat la încălzire şi nu a putut juca împotriva Argentinei. Tabloul sexy de pe gazon a fost completat de cântăreaţa Mandy Capristo, partenera lui Mesut Özil fiind una dintre cele mai admirate iubite de fotbalişti.

Mădălina Ghenea nu s-a apropiat de Butler

Mădălina a stat într-un sector plin de fani argentinieni
Mădălina a stat într-un sector plin de fani argentinieni

La fel ca la semifinala Brazilia – Germania (1-7), Mădălina Ghenea şi Gerard Butler s-au aflat printre spectatori, dar au văzut meciul din locuri separate, semn că relaţia de iubire dintre româncă şi actorul scoţian are şanse minime să fie reluată.

Gerard Butler a fost surprins la zona VIP
Gerard Butler a fost surprins la zona VIP

La finală, Mădălina a stat într-un sector plin de fani argentinieni, în timp ce fostul ei iubit a fost surprins la zona VIP.

Rihanna s-a dat în stambă

Rihanna şi-a ridicat bluza, arătându-şi sânii acoperiţi
Rihanna şi-a ridicat bluza, arătându-şi sânii acoperiţi

Germania a avut parte de o susţinătoare de lux pe “Maracana”. Este vorba despre celebra cântăreaţă Rihanna, care nu s-a sfiit să-şi arate pe faţă admiraţia faţă de nemţi. Artista din Barbados s-a bucurat atât de tare de victoria alb-negrilor, încât şi-a ridicat bluza, arătându-şi sânii acoperiţi doar de un sutien de culoare neagră. Rihanna a ajuns chiar şi la vestiare, unde a reuşit să se pozeze alături de trofeul Cupei Mondiale în compania unora dintre jucătorii Germaniei.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net