Şi-a dat dintele pentru victoria cu Real

Ultima actualizare:

    Jucătorii Realului au fost spectatori la golurile nemţilorFoto: AP
Jucătorii Realului au fost spectatori la golurile nemţilorFoto: AP

Real era favorită clară înainte de dubla cu Wolfsburg, calculele hârtiei fiind întărite de rezultatele din weekend. Victoria trupei lui Ronaldo de la Barcelona şi umilinţa suferită de nemţi la Leverkusen anunţau o luptă între David şi Goliat. „Micuţul” a lovit însă din nou!

Vieirinha a suferit cu folos
Vieirinha a suferit cu folos

Băieţii lui Zidane au păşit pe câlcâie pe Volkswagen Arena, anticipând un meci lejer şi o victorie la pas. Fotbalul a demonstrat însă din nou că te pedepseşte dacă nu-l tratezi corect, iar galacticii au păţit-o grav. Casemiro a făcut un penalty de curtea şcolii în minutul 18, iar Ricardo Rodriguez l-a transformat, deschizând scorul. Apoi, şapte minute mai târziu, apărarea Realului a dormit din nou, iar Max Arnold a marcat de lângă un Ramos visător.

Aceste 25 de minute de vis ale nemţilor se pot caracteriza printr-un sacrificiu eroic, elocventă fiind faza în care Vieirinha şi-a scuipat un dinte după un cap în gură luat de la Kroos, fără ca acesta să primească măcar cartonaş galben. La 2-0, Benzema şi compania şi-au dat seama că nu e de joacă şi au apăsat pe acceleraţie pentru marcarea unui gol care să ofere linişte pentru returul de pe Bernabeu. Bale şi ai lui s-au întrecut însă în ratări, iar Wolfsburg are acum ce apăra pentru accederea în semifinale, la care nici nu visau înainte de acest joc. Mult mai echilibrat a fost meciul de pe Parc des Princes, unde PSG şi Manchester City au remizat, scor 2-2, lăsând deschisă calificarea. Ibrahimovic a marcat golul său cu numărul 64 în Liga Campionilor, urcând pe şase în topul golgheterilor competiţiei, lângă Şevcenko, dar mai are mult până la cele 90 de reuşite ale lui Ronaldo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net