Şi-au luat costumele, să bată la Braga!

Ultima actualizare:

    Clujenii “şi-au tras “ costume de Liga  Campioinilor (foto: Gazeta Sporturilor)
Clujenii “şi-au tras “ costume de Liga Campioinilor (foto: Gazeta Sporturilor)

Clujenii fac orice pentru a începe cu dreptul meciurile din Liga Campionilor. S-au antrenat bine, au studiat adversarul şi s-au gândit să apeleze şi la superstiţii.

Jucătorii de la CFR au decis să se îmbrace la patru ace în deplasarea de la Braga, aşa cum au făcut-o în urmă cu patru ani, la Roma, când au câştigat pe Olimpico.

Clujenii au apelat la acelaşi designer care s-a ocupat şi în 2008 de vestimentaţia lor, numai că de această dacă au schimbat culorile costumelor.

În 2008 au petrecut după victoria de la Roma

În 2008 au  petrecut după  victoria de la Roma
În 2008 au petrecut după victoria de la Roma

Dacă la Roma Cadu& co. s-au îmbrăcat în costume gri închis, de această dată au optat pentru unele negre. Au accesorizat cravate subţiri, din mătase, de aceeaşi culoare şi cămăşi simple, albe.

"În Liga Campionilor reprezentăm România, vrem să face cinste ţării atât pe teren cât şi în afara lui, aşa că a fost o alegere firească să ne îmbrăcăm la patru ace. Plus că avem jucători arătoşi în echipă", a spus Mureşan.

Ando şi Peseiro, întâlnire inedită

CFR va debuta în grupele Ligii Campionilor în faţa celor de la Braga, iar antrenorii, deşi rivali, au depănat amintiri despre campionatul românesc.

Ando şi Peseiro, întâlnire inedită
Ando şi Peseiro, întâlnire inedită

După ce au ajuns cu bine în Portugalia şi s-au cazat la hotelul Melia din Braga, Andone şi colaboratorii săi au coborât la barul stabilimentului pentru a servi o cafea.

În scurt timp şi-a făcut apariţia şi Jose Peseiro, antrenorul celor de la Braga, dar şi fost rival în Liga I al "Fălcosului", în 2008 portughezul pregătind Rapidul.

După îmbrăţişări, lustianul a pornit convorbirea şi l-a întrebat pe Ando despre Liga I, iar răspunsul a venit surprinzător: "Campionatul trecut, pe final, am fost norocos să iau titlul".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net