Shakira şi Pique sunt «sponsori» la Barcelona

Ultima actualizare:

    Shakira şi Pique au  doi copii împreunăFoto: Guliver/ Gettyimages
Shakira şi Pique au doi copii împreunăFoto: Guliver/ Gettyimages

FC Barcelona va avea din inuarie 2017 un nou sponsor principal, a cărui nume va apărea pe tricourile de joc purtate de Leo Messi şi colegii săi. Japonezii de la Rakuten (un gigant în comerţul online) vor lua astfel locul privilegiat ocupat în ultimii trei ani de cei de la Qatar Airways. Suma pentru care s-a bătut palma e una colosală, apropiindu-se de 250 de milioane de euro în patru ani.

 Mai exact, japonezii vor vărsa în conturile Barcei 55 de milioane de euro pe an, plus bonusuri consistente în funcţie de performanţe. Acordul a fost uşurat de faptul că preşedintele japonezilor de la Rakuten e într-o strânsă relaţie de amiciţie cu fundaşul Gerard Pique şi cu iubita acestuia, cunoscuta cântăreaţă columbiană Shakira.

„Pique şi Shakira l-au cunoscut pe Mikitani în 2015 şi au pus bazele acestei colaborări”, a mărturisit vicepreşedintele Barcelonei, Manel Arroyo.

Acum, după ce Shakira şi Pique au ajutat Barcelona să obţină cel mai mare contract de sponsorizare din istorie, oficialii catalani se pot concentra în linişte pe discuţiile cu vedeta Leo Messi privind prelungirea contractului care expiră în 2018.

Bineînţeles, negocierile se vor învârti în jurul banilor şi a zecilor de milioane de euro pe care le cere Messi. Prima rundă de tratative e anunţată pentru luna decembrie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net