Sergiu Buș, noul as din mâneca lui Gigi Becali

bus-sergiu-fcsb-rps_2616.jpg

Gigi Becali e foarte încântat de talentul lui Sergiu Buș
Gigi Becali e foarte încântat de talentul lui Sergiu Buș
Foto: sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Gigi Becali anunță un nou campionat, cel de la anul, în care nu-i va sta nimeni în cale FCSB-ului. Pentru a-și vedea visul cu ochii, l-a transferat pe Sergiu Buș, actualmente legitimat la Gaz Metan Mediaș.

Aflată pe locul 5 în Play-Off-ul Ligii 1, FCSB a oficializat al doilea transfer pentru anul competițional viitor. Prezentat la Palat, ieri, de Gigi Becali, Sergiu Buș (27 de ani) e socotit „un atacant cum n-a mai fost”. Și nu se face economie de cuvinte atunci când se face prezentarea noului recrut: „O să fie o soluţie pentru finul, pentru Mirel, la echipa naţională. Că nu văd atacant mai bun ca el la ora asta. Am uitat de Puşcaş. Puşcaş poate să-l concureze. Alibec e cel mai talentat, dar depinde de toane, iar echipa naţională nu are timp de toane”, a concluzionat Becali. 
Fost jucător la CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Jiu, Corona Braşov, ŢSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu şi Levski Sofia, Sergiu Buș a explicat alegerea sa: "A fost foarte scurtă negocierea. Ieri, domnul Becali l-a sunat pe Bogdan (n.r. - Apostu), agentul meu. Eu aflasem tot ce vorbea domnul Becali cu Bogdan. M-am decis cu soţia cred că în zece minute. E o nouă provocare pentru mine, am fost un an la Gaz Metan, a fost un an greu, am calificat echipa în play-off, acum e încă o mare provocare pentru mine şi anume luarea campioantului. Asta îmi doresc, simt că aici e clubul care... E şi rândul FCSB-ului după atâta timp, e momentul FCSB-ului după ceva timp. Vreau să iau campioantul, sincer. Domnul Becali şi staff-ul FCSB-ului, am simţi că mă doresc, pentru un fotbalist e cel mai important să simţi că eşti dorit şi e mai mare ambiţia să demonstrezi că meriţi să fii aici. Nu mi-e frică de critici, pentru că o critică bună face cât două facultăţi”. 
Iar din câte spune finanțatorul, nimeni nu va sta în calea FCSB anul viitor: „Pe mine mă interesează cupele europene.  Și mă interesează ca la anul nimeni să nu schiţeze în faţa FCSB-ului la titlu. La anul. Suporterii să ştie un lucru, că la anul nu voi lăsa nici să schiţeze cineva la titlu. Adică vrem să fim un fel de Juve în Italia. Adică noi să fim detaşaţi şi după aia să se bată ei pe locul 2”.
Pe de altă parte, patronul FCSB a anunțat că Toni Petrea, ultima dată secundul lui Laurențiu Reghecampf la Al-Wasl, va fi noul principal al echipei. „Mâine, voi fi la echipă și voi prezenta noul antrenor principal, Toni Petrea, și pe Neubert preparator. Pintilii va fi secund până termină școala. Dacă avea acum licența, îl puneam pe el”, a declarat Becali, care a adăugat că „Vintilă va fi antrenorul echipei a doua. Nu am discutat cu el, dar aşa dau ordinul. Şi el o să-l execute. Lucrează toată viaţa mea cu mine şi niciodată nu o să-l dau afară. Numai dacă vrea să plece, nu pot să-l opresc”, a concluzionat Gigi Becali.

Loading...