Sepsi, prima victorie după 6 remize consecutive

sepsi_hermannstadt.jpg

Sepsi a urcat pe locul 4 în Liga 1
Sepsi a urcat pe locul 4 în Liga 1
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Sepsi a reușit să spargă ”blestemul egalurilor” după 6 meciuri. Echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasare, cu FC Hermannstadt, iar play-off-ul pare mai aproape ca niciodată.

Cu acest succes, Sepsi este la șapte puncte de locul 7, primul sub linia play-off-ului, așa că privește oarecum mai liniștită programul din continuare, având în vedere că până la finalul sezonului regulat mai sunt de disputat cinci partide.

„Veneam după o perioadă foarte grea, era normal să avem nevoie de o victorie. Băieții au făcut o partidă bună, băieții s-au sacrificat pentru rezultat și am reușit. Pregătirea s-a făcut în salturi, încă nu avem cum să ajungem toți la același nivel. Mai sunt foarte multe partide. Era important să facem victorii. Am pierdut foarte multe puncte, cu toate aceastea am reușit să rămânem în partea superioară. Am acumulat multe puncte în toamnă și ne-a ajutat lucrul acesta, altfel cred că eram într-o situație mult mai complicată. Ne-am dorit și ne dorim să intrăm în play-off. Mai avem până acolo, după care trebuie să trecem la pasul următor. Mai sunt multe partide de campionat, trebuie să rămânem concentrați și să nu mai avem parte de îmbolnăviri”, a declarat, la finalul partidei, Leo Grozavu, antrenorul celor de la Sepsi.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Liviu Ciobotariu, era supărat din cauza penalty-ului din care oaspeții au obținut victoria. ”Sunt supărat din cauza rezultatului. Eu cred că nu meritam să pierdem azi, un egal ar fi echitabil, mai ales că golul al doilea din penalty, din ce am înţeles, a fost un penalty discutabil”, a declarat fostul dinamovist.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1