Sepsi a dus-o pe Miss România la Marbella!

Ultima actualizare:

    Sepsi şi Sandra îşi fac  planuri de căsătorie
Sepsi şi Sandra îşi fac planuri de căsătorie

Fostul jucător al celor de la Poli Timişoara este un romantic incurabil. După un sezon plin de peripeţii, fundaşul a ales o destinaţie exotică, Marbella, pentru a petrece o vacanţă de vis alături de iubita sa, Sandra.

Fotbalistul Laszlo Sepsi a început anul cu „dreptul", după ce în luna ianuarie a primit decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv care l-a îndreptăţit în cazul intentat patronului Timişoarei, Marian Iancu, de a-i plăti restanţele salariale, în valoare de peste 50.000 €.

După un retur sub contract cu FCM Târgu Mureş, internaţionalul român a avut parte de o săptămână de relaxare, împreună cu iubita sa, Sandra Bachici (19 ani), câştigătoarea titlului de Miss România în anul 2010. Fotbalistul şi iubita sa au ales o destinaţie exotică, staţiunea Marbella, de pe Coasta del Sol, profitând din plin de vreme frumoasă şi plajele Mării Mediterane.

Cei doi au vizitat mai multe obiective turistice, s-au distrat la piscina hotelului şi au avut parte de câteva sesiuni de shopping. Fundaşul de 26 de ani şi aleasa inimii sale au o relaţie de aproximativ doi ani şi se gândesc serios la căsătorie.

În plan fotbalistic, i s-a oferit suma de 100.000 € la semnătură şi un salariu lunar de 25.000 €, dar Vasluiul n-a reuşit să-l convingă să vină în Moldova. CFR Cluj a intrat pe fir şi l-a tentat pe jucător cu un salariu mult mai bun, dar şi cu şanse mai mari de a juca în grupele Ligii Campionilor.

După mai multe discuţii cu şefii de la CFR Sepsi a semnat un contract cu campioana României pe o durată de trei ani.

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net