Selecţionerul Rădoi s-a întors pe teren într-un meci de retragere

ekvn2fdw4achqwa.jpg

Mirel Rădoi
Citeste tot despre: 

Prospătul antrenor al naţionalei României a fost chemat în Arabia Saudită pentru a juca într-un meci de retragere.

Imediat după tragerea la sorţi a grupelor Euro 2020 de la Bucureşti, selecţionerul Mirel Rădoi a luat drumul Arabiei Saudite pentru a evolua într-un meci demonstrativ (Al-Hilal – World Stars, scor 5-4) prilejuit de retragerea unui fotbalist saudit celebru, Yasser Al-Qahtani. Fost jucător la Al-Hilal în perioada 2009-2011, Rădoi a rămas în inima fanilor grupării saudite, antrenate în prezent de Răzvan Lucescu. De altfel, cei doi tehnicieni români s-au întâlnit cu acest prilej, Lucescu Jr. fiind proaspăt laureat cu trofeul Ligii Campionilor Asiei. Revenind la meciul de duminică, Mirel Rădoi (38 de ani) a fost introdus în echipa ,,starurilor mondiale”, alături de nume mari precum Ronaldinho, Pirlo, Eto'o sau Francesco Totti, ultimul deplasându-se şi el la Raid direct de la Bucureşti, unde a participat sâmbătă la evenimentul tragerii la sorţi de la Romexpo.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1