Selecţionerul a luat foc. Contra: "Sunt cel mai norocos antrenor, dar fotbal nu ştiu deloc?"

Cosmin Contra

Cosmin Contra
Tehnicianul în vârstă de 42 de ani nu a mai rezistat şi le-a răspuns criticilor
Foto Click!

Cosmin Contra a avut un parcurs fulminant în meseria de antrenor în care în nici şapte ani a ajuns de la debut, la echipa naţională.

Mulţi au pus pe seama norocului preformanţele care l-au propulsat spre acest ultim post, dar "Guriţă" nu e de acord. Selecţionerul naţionalei de fotbal a României, a oferit un interviu pentru 100sport.ro în care i-a pus la punct pe criticii săi. „Când am început la juniorii lui Getafe şi i-am salvat de la retrogradare după ce am dat afară cei mai buni 5 fotbalişti am avut noroc. Că am câştigat Cupa României cu Petrolul, noroc, că am salvat Getafe în Primera, noroc. La Dinamo am luat Cupa Ligii şi ne-am bătut la titlu cu noroc. Oare chiar aşa de norocos să fiu? La fotbal nu mă pricep, aşa e?”, a spus tehnicianul pentru site-ul menţionat.

Loading...

Citește și

  • gnohere fcsb lazio

    Rareori am avut parte de un campionat mai slab decât actualul şi nici nu vrem să ne gândim cum ar fi arătat fără bruma de suspans adusă de play-off. Pe lângă meciurile proaste la care nu se mai uită nimeni, golurile vorbesc cel mai bine despre acest nivel al Ligii 1. Dar şi mai bine o face numărul cu care cei doi jucători stau în vârful clasamentului golgheterilor.

  • Sezonul se apropie de final în Liga 1 şi cluburile care nu prea mai au pentru ce să se bată se gândesc deja la stagiunea următoare. Printre certitudinile avute în prezent e şi plecarea lui Gheorghe Hagi de la propriul club pentru o aventură la alt nivel. Întrebarea e pe cine îşi va alege acesta ca successor, iar “Regele” încearcă detonarea unei “bombe nucleare”.