Şeicii de la City au luat-o razna. Îi oferă lui Messi 27 de milioane de euro pe an

pep-messi.jpg

Guardiola a lucrat cu Messi la Barcelona şi spaniolul îl vrea pe argentinian la Manchester, unde probabil va antrena de anul viitor
Foto: Guliver/GettyImages

Lionel Messi a fost legat de Barcelona de la vârsta de 14 ani, când a fost adus din Argentina, de la academia celor de la Newell's Old Boys. Toată cariera şi-a închinat-o clubului blaugrana şi nu a luat nici o dată în calcul o despărţire de catalani.

Aceştia au ştiut să-l ţină fidel şi, pe lângă trofeele obţinute, i-au mărit constant salatiul până la 17 milioane de euro pe an, astfeol încât banii din altă parte să nu-l tenteze. Se pare însă că nu mai este suficient, arabii spărgând piaţa şi făcând u-i în aceste zile lui Messi o ofertă absolut indecentă. Practic, patronii lui Manchester City i-au propus argentinianului ajuns la 28 de ani nu mai puţin de 27 de milioane de euro pe sezon, pentru a veni pe Etihad. Se pare că la originea acestei oferte fără precedent se află Pep Guardiola, fostul său antrenor la Barcelona, care e pe cale s-o preia pe City de anul viitor şi îl vrea pe Messi din nou sub comanda lui, de această dată în Anglia. Nu se ştie încă în ce mod a primit starul sud-american această veste, dar e clar că şefii Barcei vor avea din nou o problemă de rezolvat în viitorul apropiat. Probabil se va lăsa din nou cu o mărire de salariu.

Loading...

Citește și

  • Costel Pantilimon era românul cu care ne mândream cel mai mult în Marea Britanie, portarul fiind om de bază la o echipă din Premier League. Acesta părea fixat între buturile „Pisicilor negre”, unde a jucat non-stop din noiembrie 2014, doar că sâmbătă am avut o surpriză neplăcută.

  • Pandurii a fost una dintre cele mai frumoase echipe din Liga I, jucând un fotbal foarte atractiv sub comanda lui Edi Iordănescu. A încheiat anul la doar şase puncte în spatele liderului, iar în play-off diferenţa s-ar reduce la 3. Titlul ar deveni chiar posibil, doar că nu se poate fără bani.