Şeful LPF, Gino Iorgulescu: “Forţăm deschiderea Arenei Naţionale”

gino iorgulescu

gino iorgulescu
Gino Iorgulescu e preşedintele LPF
foto: Click

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, vrea cu orice preţ ca Arena Naţională să-şi deschidă porţile, mai ales că-n curând va avea loc şi amicalul naţionalei cu Spania.

"Trebuie să ne aliniem la ceea ce se întâmplă în Europa şi nu văd o mare problemă să se dea acordul pentru jucarea acestor meciuri, mai ales că şi echipa naţională joacă cu Spania în martie. Nu ştim când vor fi derby-urile, dar până începe play-off, play-out, să forţăm acest lucru, să se deschidă stadionul, că e facut din bani publici şi publicul nu poate să beneficieze de condiţii bune pentru a viziona derby-ul", a spus preşedintele LPF, Gino Iorgulescu.
"Deci stadionul nu are absolut nimic să nu poată veni 55.000 de oameni pe el. Asta cu acoperişul este din punctul meu de vedere o mare tâmpenie a celor care se ocupă de acest lucru pentru ca omologarea lui în plan european există. A luat-o acum, au băgat prin nu ştiu ce laboratoare, au facut praf şi pulbere", a spus şi fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, la Dolce Sport.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Tragedia de la “Colectiv” a scos în evidenţă nereguli şi la cel mai mare stadion din România, dar s-a lăsat impresia că probleme sunt minore şi de natură mai mult birocratică. La o analiză amănunţită s-a descoperit însă că s-a comis o eroare gravă, iar Arena Naţională rămâne închisă pe termen nelimitat.

  • Direcţia Naţională Anticorupţie a început urmărirea penală, din oficiu, acuzaţiile fiind de abuz în serviciu pentru cei care s-au ocupat de construcţia acoperişului Arenei Naţionale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1