Şefii de la FC Botoşani: "Problema e unde jucăm în grupele Ligii Europa!"

Ultima actualizare:

    Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, se gândeşte deja unde va evolua echipa sa în grupele Ligii Europa, dar până acolo echipa trebuie să învingă şi adversari de calibru, cum ar fi Legia Varşovia.

"Jucăm cu aceşti georgieni, de la Ţhinvali, care vor fi un adversar destul de dificil, chiar dacă nu pare. Este o deplasare foarte grea, costisitoare şi trebuie să fim foarte atenţi. Orice echipă este incomodă pentru noi deoarece nici noi nu suntem un nume mare. Am fi preferat echipa din Gibraltar. Trebuie să vedem cum vom proceda. Vrem să câştigăm acasă şi să nu pierdem acolo. Până la faza play-off-ului putem juca la Botoşani. Problema mea este unde vom juca în grupe. Glumesc. Oricum, dacă nici pe Ţhinvali nu putem bate, atunci e o problemă", a spus Valeriu Iftime.

"Pentru meciul cu georgienii, lotul este complet şi cred că suntem pregătiţi. Totuşi, având în vedere că au plecat 10 jucători, lotul este neomogen şi avem nevoie de pregătire împreună. Vom fi mult mai bine pregătiţi pentru campionat, dar eu sper şi pentru Europa. Este un interes maxim în Botoşani pentru participarea noastră în Liga Europa. Vrem să ieşim cu fruntea sus din această competiţie", a mai spus el.

Botoşani va întâlni Legia Varşovia, în turul doi preliminar al Ligii Europa, în cazul în care va trece de gruparea georgiană Ţhinvali, în turul întâi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net