Se vede mâna lui Răzvan! Lucescu junior e lider în Grecia

Ultima actualizare:

    Lucescu junior şi PAOK joacă diseară finala Cupei Greciei cu AEK Atena, chiar în oraşul duşmanilorFoto: Click!
Lucescu junior şi PAOK joacă diseară finala Cupei Greciei cu AEK Atena, chiar în oraşul duşmanilorFoto: Click!

După doar două luni de muncă, Răzvan Lucescu a dus-o pe PAOK Salonic în fruntea clasamentului din Grecia.

Începutul lui Lucescu junior pe banca tehnică a grecilor de la PAOK a fost unul dificil, eliminarea dramatică din play-off-ul Ligii Europa (3-1 acasă şi 0-2 în deplasare cu suedezii de la Östersund) riscând să lase urme la acea vreme. Totuşi, antrenorul român de 48 de ani a izbutit să-şi remonteze elevii din punct de vedere psihic şi să pornească în trombă campionatul intern.

După şapte etape, PAOK-ul lui Lucescu n-a cunoscut încă înfrângerea, trupa din Salonic adunând patru victorii şi trei rezultate de egalitate. Cu 15 puncte, alb-negrii s-au cocoţat în vârful ierarhiei, senzaţie cu care PAOK nu s-a mai întâlnit de 34 de luni, mai exact din ianuarie 2015.

Astfel, se poate spune că Răzvan Lucescu şi-a pus deja amprenta la conducerea celor de la PAOK Salonic. Dincolo de seria de rezultate pozitive, fostul selecţioner al naţionalei României impresionează prin stilul de joc impus la echipă, unul cu o posesie prelungită şi cu scheme foarte bine lucrate. Aşa s-a întâmplat şi la ultimul meci (4-0 pe teren propriu cu Lamia), când primul şi cel de-al treilea gol au fost rodul antrenamentelor pe care Lucescu junior le face zi de zi la PAOK. „Suntem în creştere, dar mai avem de lucru”, a declarat Răzvan.

Pentru Lucescu şi jucătorii săi urmează în etapa viitoare cel mai important test, meciul din deplasare cu campioana Olympiakos, echipa care domină fotbalul elen de două decenii. „Duminică va fi un joc complet diferit. Nu din punct de vedere al motivaţiei, ci din motive tehnico-tactice. Olympiakos va încerca să se impună, dar noi nu trebuie să facem pasul înapoi”, a precizat Răzvan Lucescu.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net