Se salvează Florin Andone? Meciul anului pentru Brighton

florin-andone.jpg

Florin Andone
Citeste tot despre: 

Cu o victorie marţi contra lui Cardiff, Brighton se va menţine în Premier League pentru încă un sezon.

Brighton – Cardiff e cel mai important meci al anului pentru Florin Andone şi pentru ceilalţi „pescăruşi” de la gruparea din sudul Angliei. Cu puţine etape rămase de disputat, Brighton e pe locul 17 în Premier League, cu cinci puncte peste Cardiff City, formaţia care ocupă primul loc retrogradabil, al 18-lea (Fulham şi Huddersfield sunt deja picate în liga secundă).

Astfel, cu un succes în acest adevărat derby al codaşelor, Brighton se va distanţa la opt puncte de Cardiff şi se va salva în proporţie de 99 la sută. Echipa lui Andone a ajuns în această situaţie delicată din cauza faptului că a pierdut ultimele trei meciuri de campionat, ultimul eşec fiind un zdrobitor 0-5 acasă cu Bournemouth.

Atacantul român a fost titular în confruntarea de sâmbăta trecută, dar evoluţia sa a fost palidă, astfel că Andone ar putea fi trecut astăzi pe banca de rezerve.

Cu ochii pe meciul de la Brighton va sta şi un alt internaţional român, mijlocaşul Tudor Băluţă de la Viitorul, care va deveni coechipier cu Florin Andone începând din vară.

Loading...