Se pune de-a dreapta tatălui? Răzvan Lucescu, pe urmele lui nea Mircea

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

După Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu poate deveni al doilea antrenor român calificat în grupele Ligii Campionilor cu o echipă străină.

PAOK Salonic are miercuri şansa istorică de a intra în premieră în grupele Ligii Campionilor. În cazul unei calificări, cartea de istorie i se deschide şi lui Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu îşi poate încununa munca de un an de zile la cârma grecilor de la PAOK Salonic. Returul cu Benfica din play-off-ul Ligii Campionilor porneşte de la egalul (1-1) înregistrat în turul de la Lisabona, astfel că elenii se pot califica şi cu un simplu 0-0.

„Vom muri pentru această calificare!”,a insistat ieri Răzvan Lucescu, conştient de miza enormă a meciului de astăzi. În primul rând, cei de la PAOK n-au mai cunoscut până acum această bucurie, de a sta la „masa bogaţilor” din Liga Campionilor. În aceste condiţii, fanii din Salonic au luat cu asalt arena „Toumba”, pregătindu-le portughezilor un adevărat infern.

De asemenea, Lucescu junior ştie că singurul tehnician român care a jucat în grupele celei mai importante competiţii continentale cu o echipă de peste hotare a fost chiar tatăl său. Cu Galatasaray, Beşiktaş şi, în special, Şahtior Doneţk, nea Mircea a strâns peste 100 de meciuri în faza grupelor, aflându-se la acest capitol într-un exclusivist top 5 al antrenorilor din toate timpurile.

„Am ajuns până aici trecând de cinci meciuri foarte dificile. Avem situaţia în mâinile noastre şi jucăm acasă, deci trebuie să ne calificăm”, a mai spus Răzvan Lucescu despre confruntarea de azi cu Benfica Lisabona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net