Se plâng că n-au jucători, dar ignoră un fotbalist care a câştigat Cupa Elveţiei!

Ultima actualizare:

    Ovidiu Herea s-a transferat la Sion în 2013 şi a jucat constant. Nimeni de la naţională nu l-a mai sunat însă de doi aniFoto Click!
Ovidiu Herea s-a transferat la Sion în 2013 şi a jucat constant. Nimeni de la naţională nu l-a mai sunat însă de doi aniFoto Click!

România are mari probleme de efectiv înaintea meciului cu Irlanda de Nord, dar deşi se plânge, selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a permis să ignore total un jucător experimentat: Ovidiu Herea.

Fostul rapidist a avut un sezon bun în Elveţia, unde a câştigat Cupa cu Sion şi va juca în grupele Ligii Europa. De la naţională nu l-a mai sunat însă nimeni de doi ani. "De când am plecat în Elveţia, nu m-a căutat nimeni de la naţională. M-am obişnuit. Important pentru mine e să-mi fac treaba la echipa de club, să am rezultate şi, dacă e nevoie de mine, o să vin cu mare plăcere. În doi ani, nu mi-a dat nimeni niciun telefon", a afirmat Herea. Acesta spune însă că nu suferă foarte mult pentru că e tras forţat pe linie moartă la echipa naţională şi e fericit că s-a calificat în Europa, unde speră să întâlnească o echipă românească.

A jucat 17 meciuri pentru Sion şi a marca 4 goluri

"A fost un sezon şi cu bune, şi cu rele. Ne bucurăm că am încheiat frumos sezonul. Am câştigat Cupa în Elveţia, împotriva celor de la Basel, cea mai bună echipă din Elveţia. Cu atât mai mare e satisfacţia cu cât am jucat la ei acasă. Ne aşteptam să fie greu, dar, spre surprinderea mea, am făcut un meci foarte bun. Stadionul a fost arhiplin, am avut mai mulţi suporteri decât ei şi asta ne-a ajutat foarte mult. Având în vedere că am câştigat acest trofeu, mergem în grupele Europa League direct. Este un lucru foarte bun şi este un obiectiv pe care ni l-am propus la începutul campionatului şi l-am atins. Dacă pierdeam acest trofeu, era tragedie la Sion, pentru că aveau 12 finale de cupă jucate şi 12 câştigate. Avem o echipă bună, un antrenor foarte bun, au fost rezultate bune în acest retur şi avem şanse foarte mari să trecem de grupe. Cu siguranţă mi-aş dori să joc împotriva unei echipe din România. Nu contează care, important e să fie o echipă românească. Am urmărit tot ce s-a întâmplat în fotbalul românesc şi pot să spun că îmi este dor de ce se întâmplă acasă", a spus Herea.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net