Se lasă bătuţi şi scapă de Reghe?

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf este  pe picior de plecare de la  echipa vicecampioană. Vrea titlul şi apoi îi va spune la revedere lui BecaliFoto Click!
Laurenţiu Reghecampf este pe picior de plecare de la echipa vicecampioană. Vrea titlul şi apoi îi va spune la revedere lui BecaliFoto Click!

FCSB – Dinamo e meciul care poate pune capăt celui de-al doilea mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la cârma roş-albaştrilor. Totul depinde de felul în care cei de la FCSB vor trage sau nu în această seară să-şi păstreze antrenorul.

În urmă cu o săptămână, Reghecampf a încercat să-şi trezească elevii cu o declaraţie mobilizatoare, care are însă toate şansele să se întoarcă împotriva sa. „M-am săturat să mă bată Dinamo. Dacă pierd, plec!”, a spus tehnicianul de 41 de ani. Pornind de aici, se pot naşte multe scenarii pentru derby-ul din această seară. Bineînţeles, fanii FCSB şi-ar dori o victorie eliberatoare, care să menţină trupa lui Reghecampf cu şanse mari la titlu. Pe de altă parte, unii dintre jucătorii actualei vicecampioane îl pot „ajuta” pe Reghe să-şi rezilieze contractul printr-o prestaţie intenţionat slabă. FCSB n-ar fi nici prima, nici ultima echipă la care antrenorul e dat afară chiar de propriul vestiar, această schemă funcţionând recent chiar la campioana Angliei, Leicester City. Varianta e una plauzibilă cu atât mai mult cu cât se cunoaşte faptul că nu toţi fotbaliştii din lotul Stelei îl au la inimă pe Reghecampf.


    Denis Alibec va avea  meci greu cu  fotbaliştii dinamoviştiFoto: Mediafax
Denis Alibec va avea meci greu cu fotbaliştii dinamoviştiFoto: Mediafax

De exemplu, „astralii” De Amorim şi Boldrin abia aşteaptă o schimbare pe banca tehnică, ţinând cont de criticile de care au avut parte în ultima vreme. De asemenea, Gabi Enache nu e fericit deloc cu Reghecampf pe bancă, aşa cum s-a văzut şi în timpul precedentului meci, cel cu Viitorul. La fel e şi cazul lui Gabi Tamaş. Deşi veteranul fundaş nu va juca împotriva lui Dinamo, acesta îi poate influenţa pe alţii să nu tragă prea tare astăzi. Poate chiar şi nou-venitul Denis Alibec şi-ar dori un alt antrenor la FCSB, unul care să-i pună mai bine în valoare calităţile.

Tamaş ratează derby-ul lui Bachus

simeon stalpnicul png

De la ultima confruntare directă din campionat (3-1 pentru Dinamo în noiembrie), ambele tabere au fost afectate de grave probleme de disciplină pornite de la consumul exagerat de alcool. Au fost mai întâi dezvăluirile din tabăra FCSB, antrenorul Reghecampf şi managerul Meme Stoica fiind acuzaţi de o escapadă bahică la Zürich. Inclusiv patronul Gigi Becali a recunoscut că au existat mai multe asemenea cazuri, inclusiv cu jucători importanţi, gen Gabi Tamaş. Acesta din urmă, suspendat, va rata însă derby-ul cu fosta sa echipă. De partea cealaltă, încă nu s-au stins ecourile după gestul reprobabil al celor patru „câini”, în frunte cu Patrick Petre şi Nedelcearu, care şi-au permis să se îmbete în avionul naţionalei de tineret.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net