Se însoară fiul lui Beckham?

Ultima actualizare:

    Fiul lui David Beckham formează un cuplu cu celebra actriţă Ghloe Grace Moretz
Fiul lui David Beckham formează un cuplu cu celebra actriţă Ghloe Grace Moretz

Brooklyn, băiatul cel mare al fostului fotbalist, a fost văzut ieşind dintr-un magazin de bijuterii alături de iubita lui actriţă

David Beckham a fost un mijlocaş uriaş al Angliei, care a făcut istorie la Manchester United şi Real Madrid, dar copiii săi nu-i calcă pe umeri nici în sport, nici în viaţa privată. Dacă acesta s-a legat la cap doar cu Victoria, cu care e împreună din 1997, puştiul cel mare aleargă din floare în floare. Dar se pare că e pe cale să se oprească!

Brooklyn Joseph Beckham este fiul cel mare al lui David şi al Victoriei Beckham, acesta fiind născut pe 4 martie 1999 la Londra, dar primindu-şi numele după celebrul cartier din New York, unde a fost conceput. Copilul a primit totul pe tavă şi nu a avut nici ambiţia, nici pasiunea tatălui său de a juca fotbal. Hobby-uri ca fotografia, modelingul sau lumea TV-ului l-au atras mai mult şi aici i-a picat cu tronc actriţa de la Hollywood, Chloe Grace Moretz. Victima din “The Equalizer”, puştoaica din “Hugo” şi Carrie din “Big Momma's House 2” l-a liniştit aparent total pe Brooklyn care a renunţat la idilele sale sporadice şi şi-a anunţat public relaţia pentru prima dată. Mai mare decât el cu doi ani, actriţa din Atlanta a ştiut cum să-l manevreze pe “puşti” şi chiar când să-i dea temporar papucii, când l-a văzut că derapează. Între timp, acesta şi-a mai făcut nişte mendre cu modelul francez, Sonia Ben Ammar, cu cel german cu aceeaşi profesie, Adrienne Juliger, dar şi cu fosta iubită a lui Justin Bieber, Sofia Richie. Tot la Chloe s-a întors însă, iar paparazzi de la splash au făcut zilele trecute o descoperire de milioane! Cei doi au fost fotografiaţi ieşind dintr-un magazin de bijuterii de lux din Beverly Hills, o suburbie a bogătaşilor din Los Angeles, iar lumea a început deja să speculeze. Cea mai probabilă variantă pare a fi o eventuală logodnă prematură între Brooklyn şi Chloe, care la 18, respectiv 20 de ani, ar forma una dintre cele mai tinere căsnicii din showbiz. E doar o ipoteză însă, cealaltă variantă, la fel de plauzibilă, fiind că fiul lui Beckham a vrut doar să-i facă un cadou frumos lui Chloe de Ziua Recunoştinţei, mare sărbătoare în SUA.

A rupt inima lui David când s-a retras de la Arsenal


    Brooklyn și David Becham
Brooklyn și David Becham

Brooklyn a fost dus la 16 ani de David Beckham la marea academie a tunarilor, din Londra, dar nu a vrut să stea şi a spus franc că lui nu-i place fotbalul. Fost căpitan al Angliei şi de opt ori campion cu United, PSG şi Real Madrid, Bechkam a fost devastat de veste, dar a trebuit s-o accepte. Îl lasă pe Brooklyn să se învârtă printre actriţe, dacă asta îl face fericit, şi speră că va avea mai mult noroc cu unul dintre ceilalţi trei copii ai săi, Romeo James (15 ani), Cruz David (12 ani) şi Harper Seven (6 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net