Se gândeşte la bani, nu la meci

Ultima actualizare:

    Denis Albec,  singurul jucător al  Stelei cu evoluții  constant bune
Denis Albec, singurul jucător al Stelei cu evoluții constant bune

Steliştii au încercat să pună apă pe focul iscat în club după egalul de la Mediaş, dar înfrângerea cu Dinamo, din Cupa Ligii, a transformat totul într-un incendiu incontrolabil. Astfel, ruptura dintre antrenor şi patron a devenit ireparabilă, fiind doar o chestiune de timp până la despărţirea oficială. Aici e însă buba, pentru că cei doi nu se înţeleg la bani.

Laurenţiu Reghecampf are în contract o clauză de un milion de euro pe care Gigi Becali ar trebui să i-o plătească în cazul unei demiteri. Pentru aceeaşi sumă ar fi bun de plată şi antrenorul dacă şi-ar da demisia, dar cum niciunul nu vrea să audă de aşa ceva, lucrurile s-au blocat, deşi ambii îşi doresc ruperea înţelegerii. Logic, a rămas doar varianta unei negocieri a acestei sume, astfel încât să se rezilieze contractul de comun acord, cu Gigi plătindu-i ceva despăgubiri lui Reghecampf, dar nu aşa de mari. Antrenorul şi patronul se ţin tare, astfel că lucrurile au fost întârziate, iar peste ei a venit meciul cu ASA Târgu Mureş, ultimul din sezonul regulat. 

În lipsă de soluţii, tehnicianul trebuie să stea pe bancă şi diseară, pe Arena Naţională, pentru că încă e la Steaua sub semnătură. E clar însă pentru toată lumea că numai la partida cu ultima clasată nu-i stă gândul lui Reghecampf, care are în minte doar strategia prin care să iasă bine din negocierea de despărţire. Asta deşi trei puncte sunt foarte importante pentru echipă, care în lipsa lor ar urma să înceapă play-off-ul destul de departe de liderul Viitorul. Se pare însă că Becali şi Reghecampf au ajuns totuşi aproape de un numitor comun, suma de 300.000 de euro plătită de patron antrenorului fiind agreată de ambii. 


    Laurenţiu Reghecampf  nu mai reușește să facă  ordine la Steaua
Laurenţiu Reghecampf nu mai reușește să facă ordine la Steaua

În aceste condiţii, partida cu ASA va fi cea de adio a antrenorului, roş-albaştrii urmând să fie conduşi în lupta pentru titlu de altcineva. Astfel, al doilea contract al lui Reghecampf la Steaua se sfârşeşte după mult mai puţin timp decât primul. 

Dacă la debutul în Ghencea a prins două sezoane complete, cu 103 meciuri state pe bancă, acumn-are decât jumătate şi ca timp, şi ca partide. Despre performanţe nu mai are rost să vorbim. În primul mandat a câştigat două titluri şi o Supercupă, la care s-au adăugat două parcursuri frumoase în cupele europene, iar în a doua aventură a bifat doar o modestă Cupă a Ligii.

Edi Iordănescu e favorit să-i ia locul

simeon stalpnicul png

Nici patronul nu se mai gândeşte prea mult la jocul de azi, în afara negocierilor cu Reghecampf acesta fiind cu gândul la un înlocuitor. Edi Iordănescu este principala ţintă, dar fiul fostului selecţioner pune o condiţie greu de acceptat. „Dacă vin la Steaua, doar cu Narcis Răducan lucrez”, a spus acesta, insinuând că Mihai Stoica, actualul director sportiv, va trebui tras pe linie moartă sau chiar concediat. Rămâne de văzut dacă Becali va fi de acord cu această doleanţă a lui Edi, cunoscută fiind simpatia patronului pentru Meme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net