Se face stadion doar dacă vrea Badea

17-sport-mv_6206.jpg

Stadionul Dinamo e încă în litigiu

Situaţia arenei din „Groapă” rămâne foarte complicată, autorităţile nefiind sigure că reuşesc să-l exproprieze în timp util pe deţinătorul de drept. Nicolae Badea, fostul acţionar al lui Dinamo, a obţinut legal în 2002, de la statul român, părţi importante ale complexului din Ştefan cel Mare şi concluzia la care a ajuns ieri ministrul Administraţiei şi Internelor este că nu se poate face nimic dacă acesta nu semnează de bunăvoie că renunţă la proprietate.

„Vom face toate demersurile ca această investiție să se realizeze. Acest stadion este mai presus de un beneficiu privat. Trebuie să ne asumăm obligațiile făcute vizavi de găzduirea partidelor de la Campionatul European din 2020. Am solicitat Corpului de Control al Guvernului să analizeze în ce condiții a fost acordat drept de folosință pe o perioadă nedeterminată, către AFC CS Dinamo și cum această asociere poate înceta. Denunțarea unilaterală ar rezolva problema. Sigur, cu despăgubiri”, a declarat Carmen Dan, şefa MAI.

 

Loading...

Citește și

  • Compania Naţională de Investiţii are în plan construirea a patru stadioane noi în Bucureşti pentru Campionatul European din 2020, care vă disputa meciuri şi în capitala României.

  • ionut negoita

    Curtea de Apel a hotărât ca 92 la sută din acţiunile pe care le deţine Ionuţ Negoiţă la Dinamo să rămână sub sechestru în contul unei datorii de două milioane de euro pe care omul de afaceri o are către fostul preşedinte al roş-albilor, Nicolae Badea. Sentinţa e definitivă şi acum Negoiţă trebuie să plătească, altfel Badea poate scoate la licitaţie pachetul de acţiuni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1