Se dispută cu casa închisă

Ultima actualizare:

Vasluienii au cumpărat majoritatea legitimaţilor de acces, iar suporterii turci, mulţi dintre ei sosiţi de ieri la Piatra Neamţ, vor avea la dispoziţie o mie de locuri.

După ce tichetele au fost subvenţionate cu ajutorul unui sponsor al echipei moldave, preţurile au scăzut cu 90 la sută, astfel: la peluză - 10 lei, la tribuna a II-a - 15 lei şi 25 de lei la tribuna I.

"Meciul de acasă a fost cu probleme, poate şi pentru că a fost primul nostru joc oficial, dar vom rezolva situaţia şi nu cred că va fi la fel şi aici.

Am venit să învingem şi vrem să ne bucurăm alături de fani pentru victorie", a spus mijlocaşul lui Fenerbahce, Caner Erkin.

CFR şi Vaslui, miză de zece milioane de euro

CFR Cluj şi FC Vaslui joacă astăzi cu gândul la paradisul financiar asigurat de intrarea în grupele Ligii Campionilor (anul trecut, fără să ia vreun punct, Oţelul s-a ales cu 18 milioane de euro!).

Totuşi, chiar şi calificarea în ultimul tur preliminar, adică în play-off, ar însemna o adevărată lovitură pentru bugetele ardelenilor şi moldovenilor.

Astfel, cel puţin câte cinci milioane de euro ar urma să încaseze campioana şi vicecampioana României în cazul în care vor reuşi să treacă de Slovan Liberec, respectiv Fenerbahce.

În primul rând, UEFA răsplăteşte simpla prezenţă în play-off cu două milioane de euro.

Apoi, dacă vor rata grupele Ligii Campionilor, CFR Cluj şi FC Vaslui vor fi redirecţionate către grupele Europa League, unde fiecare echipă va mai primi un bonus de un milion de euro.

La aceşti bani se vor adăuga alte sume consistente acordate de UEFA, în funcţie de punctele şi performanţele obţinute, precum şi în funcţie de market-pool (valoarea pieţei TV a României).

Vaslui - Fener: Miercuri, ora 21.00, în direct la PRO TV; În tur 1-1

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net