Se decid sferturile Ligii. Chelsea sau PSG, marea dilemă

Ultima actualizare:
Zlatan vrea să mai  fie pe teren încă zece  ani de acum înainte
Zlatan vrea să mai fie pe teren încă zece ani de acum înainte

În această săptămână se vor disputa primele patru jocuri retur din optimile Ligii Campionilor, două fiind aproape tranşate, iar două rămânând încă în suspans.

Cele de diseară, Real Madrid - AS Roma şi Wolfsburg - Gent, nu prea mai par să lase loc de îndoieli după ce gazdele au învins în tur în deplasare cu scoruri confortabile. Spaniolii s-au întors de pe Olimpico cu un sec 2-0 aproape imposibil de scăpat din mână pe Bernabeu, iar nemţii au învins în Belgia cu 3-2, de asemenea scor de calificare, măcar prin prisma celor trei goluri marcate pe teren străin. Ambele meciuri se vor disputa de la ora 21:45. Real - Roma va fi transmnis în paralel de Sport.ro şi Dolce Sport 1, iar Wolfsburg - Gent doar de Dolce Sport 2.

Mâine seară, va fi însă altă mâncare de peşte, cu război pe viaţă şi pe moarte la masa bogaţilor. Chelsea şi Paris Saint Germain, două dintre cele mai bogate echipe din Europa care îşi continuă drumul în Liga Campionilor, se vor duela diseară într-un meci de gală pe Stamford Bridge. Hazard şi compania, care valorează în total 490 de milioane de euro, trebuie să întoarcă înfrângerea cu 2-1 suferită pe Parc des Prices în urmă cu trei săptămâni pentru a-i da satisfacţie magnatului rus, Roman Abramovic. Francezii lui Laurent Blanc, cotaţi la 420 de milioane de euro, încearcă să-şi menţină însă avantajul obţinut prin golurile lui Ibrahimovic şi Cavani, ca să-i facă fericiţi pe şeicii de la Qatar Sports Investments, în frunte cu prinţul Nasser Al-Khelaifi. În celălalt joc al serii, Zenit primeşte la Sankt Petersburg vizita Benficăi, după ce au pierdut la Lisabona cu 1-0.

Săptămâna viitoare se vor disputa celelalte patru retururi ale optimilor. Marţi, Manchester City - Dinamo Kiev şi Ateltico Madrid - PSV Eindhoven, iar miercuri, Bayern - Juventus şi Barcelona - Arsenal.


    Golul lui Zlatan Ibrahimovic din tur poate fi decisiv dar englezilor le ajunge o victorie cu 1-0 pentru a se calificaFoto Click!
Golul lui Zlatan Ibrahimovic din tur poate fi decisiv dar englezilor le ajunge o victorie cu 1-0 pentru a se calificaFoto Click!
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net