Se ascut săbiile în războiul FCSB-CFR

Ultima actualizare:

    Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Ocupantele primelor două locuri din Liga 1 se întâlnesc sâmbătă în derbiul etapei, iar replicile dintre protagoniști devin din ce în ce mai acide.

CFR Cluj și FCSB sunt despățire de doar două puncte în clasament, iar meciul de sâmbătă, de pe Arena Națională, este mult mai multdecât unul pentru cele 3 puncte puse în joc. Războiul declarațiilor a început de ceva timp, iar ambițiile șefilor celor ambelor cluburi par că le depășesc pe cele ale fotbaliștilor.

Patronul celor de la FCSB nu concepe ca echipa sa să nu ia titlul în acest sezon și cei de la CFR Cluj să iasă campioni. Tocmai de aceea, Gigi Becali își dorește mai mult ca orice ca echipa sa să învingă liderul la zi al campionatului și nu ține cont de nimic în ”războiul” cu ardelenii din Gruia.

”CFR nu este echipă ungurească, 1407 (n.r. - 1907) sau cum îi spun ei, nu au şi imnul aşa? E ruşinos pentru noi, în anul centenarului să câştige ungurii campionatul în România. E chiar foarte, foarte ruşinos. Iuliu Mureşan zice şi el aşa (n.r. - CFR echipă românescă), că îi e frică de poezia lui Eminescu”, a spus Becali, încercând să-I atace la nivel psihologic pe adversarii din meciul de sâmbătă.


    Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului
Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului

Replica nu s-a lăsat mult timp așteptată, președintele Iuliu Mureșan răspunzându-I lui Becali după succesul, 2-0, cu Concordia Chiajna.

” De ce ar fi normal ca Steaua să câştige titlul? Prin ce este CFR echipă ungurească? Sa explice Becali! E o problemă că suntem ardeleni? Noi nu avem niciun ungur în echipă. Şi dacă avem nu cred că era o problemă. Cred că avem un şofer la club care maghiar. E un băiat foarte bun, pe care îl respect. Nu îmi plac discursurile domnului Becali. Dar mai mult zâmbesc decât să mă supăr. Nu sunt bune pentru România.  De ce nu trebuie ungurii sâ câştige campionatul dacă sunt tot cetăţeni ai ţării? Suntem cu toţii cetăţeni ai României”, a spus șeful din Gruia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net