Scolari şochează după umilinţele cu Germania şi Olanda: "Nu mi-e ruşine"

Ultima actualizare:

Brazilia s-a făcut de râs luând în semifinale şi în finala mică nu mai puţin de 10 goluri, dar selecţionerul Luis Felipe Scolari spune că lucrurile nu sunt chiar aşa de urâte. Deşi jucătorii le-au cerut în genunchi scuze fanilor, "Felipao" nu împărtăşeşte punctul de vedere al lui Silva şi compania.

"N-am jucat rău, după părerea mea. A fost un meci echilibrat, dar păcat că am luat gol în debutul meciului. Eu cred că jucătorii ar trebui apreciaţi pentru ce au făcut. Am terminat de 3 ori în primele 4 echipe ale lumii. Nu e o situaţie de care ar trebui să-mi fie ruşine", a declarat Scolari, potrivit O Globo. Totuşi, Scolari n-a spus nimic despre demisia pe care fanii o aşteaptă cu nerăbdare.

Asta după ce căpitanul Thiago Silva s-a scuzat cât a putut în faţa suporterilor. "E frustrant. Am visat să ajungem în finală, apoi am avut nopţi albe şi acum încheiem în acest fel...Nu meritam un asemenea final. Le cerem scuze tuturor brazilienilor. E dificil, e foarte dureros", a spus Silva.

"După eşecul cu Germania, ne-am dorit enorm să câştigăm acest meci. Am avut ocazii, dar am luat uşor golurile şi acum suntem toţi foarte trişti. Trebuie să analizăm bine ce s-a întâmplat şi să nu mai repetăm astfel de episoade", a declarat şi jucătorul lui Chelsea, Oscar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net