Scene incredibile pe „Maracana“. «Am crezut că ne vor omorî»

Ultima actualizare:

    Imagine din timpul incidentelor
Imagine din timpul incidentelor

Partida dintre Spania şi Chile care s-a jucat miercuri seară, de la ora 22.00, pe arena „Maracana", din Rio de Janeiro, a debutat cu scene incredibile, după ce peste 100 de fani chilieni, fără bilete, au încercat să pătrundă pe stadion prin cadrul zonei presei. La faţa locului a fost prezent şi corespondentul „Adevărul", Amir Kiarash, care a oferit amănunte în exclusivitate pentru România.

„Vreo 100-200 de fani chilieni au atacat centrul de presă. Au crezut că pe aici se poate intra pe stadion. Au început să alerge prin centrul de presă, au devastat tot ce le-a ieşit în cale, au dărâmat, efectiv, pereţii, au spart plasmele, au călcat totul în picioare. N-au avut nicio problemă, nu era niciun om de la pază. Când au văzut că nu pot intra pe stadion de aici, au atacat ziaristii care îi filmau. A fost groaznic. Am crezut că ne vor omorî, cădeau cameramanii în jurul meu ca popicele", ne-a transmis Amir Kiarash.

Pe arena din „Maracana", de la Rio de Janeiro, au fost prezenţi în jur de 40.000 de fani chilieni. Acest stadion va găzdui şi finala CM 2014, pe 13 iulie.

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net