Scene incredibile pe „Maracana“. «Am crezut că ne vor omorî»

646x404.jpg

Imagine din timpul incidentelor
Imagine din timpul incidentelor

Partida dintre Spania şi Chile care s-a jucat miercuri seară, de la ora 22.00, pe arena „Maracana", din Rio de Janeiro, a debutat cu scene incredibile, după ce peste 100 de fani chilieni, fără bilete, au încercat să pătrundă pe stadion prin cadrul zonei presei. La faţa locului a fost prezent şi corespondentul „Adevărul", Amir Kiarash, care a oferit amănunte în exclusivitate pentru România.

„Vreo 100-200 de fani chilieni au atacat centrul de presă. Au crezut că pe aici se poate intra pe stadion. Au început să alerge prin centrul de presă, au devastat tot ce le-a ieşit în cale, au dărâmat, efectiv, pereţii, au spart plasmele, au călcat totul în picioare. N-au avut nicio problemă, nu era niciun om de la pază. Când au văzut că nu pot intra pe stadion de aici, au atacat ziaristii care îi filmau. A fost groaznic. Am crezut că ne vor omorî, cădeau cameramanii în jurul meu ca popicele", ne-a transmis Amir Kiarash.

Pe arena din „Maracana", de la Rio de Janeiro, au fost prezenţi în jur de 40.000 de fani chilieni. Acest stadion va găzdui şi finala CM 2014, pe 13 iulie.

 

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal.

Loading...