A scăpat cu viață după ce a căzut 200 de metri în prăpastie

Ultima actualizare:

    Henrique a fost și căpitan la Cruzeiro în ultimul sezonFoto: Guliver/ GettyImages
Henrique a fost și căpitan la Cruzeiro în ultimul sezonFoto: Guliver/ GettyImages

Un fotbalist brazilian a scăpat miraculos fără nici o fractură după ce a căzut în prăpastie cu mașina de la o înălțime de 200 de metri.

Mijlocașul formației braziliene Cruzeiro, Henrique, a fost eroul unei adevărate minuni petrecute vineri seară. El a ieșit de pe drumul principal și a ”plonjat” în prăpastie cu mașina lui de teren. Norocul a fost de partea lui, deoarece, patru ore mai târziu și la 200 de metri mai jos decât șoseaua, când a fost descoperit de echipele de intervenție, nu doar că a fost găsit în viață, dar nu avea nici măcar o fractură!

Din informațiile furnizate de Poliția Militară presei braziliene, se pare că mașina jucătorului a căzut în prăpastie de pe o stâncă din Rola Moca State Park, din Brumadinho. Oficialii au spus că fotbalistul era dezorientat și confuz când a fost descoperit, dar că nu avea nici o rană gravă, în ciuda prăbușirii. Adâncimea mare a râpei a făcut ca și intervenția salvatorilor să se facă foarte greu, scurgându-se patru ore până ce aceștia au ajuns la fotbalist. Acum, el este internat într-un spital din Belo Horizonte.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net