Scandalul banilor în cazul Sala se mută la tribunal

emiliano_sala.jpg

Avionul privat în care se afla starul argentinian Emiliano Sala a dispărut pe 21 ianuarie
Foto: Getty

După dispariția fotbalistului Emiliano Sala, care s-a prăbușit în Canalul Mânecii cu avionul care îl transporta în Țara Galilor, a apărut scandalul plății transferului.

Cei de la Cardiff nu ar vrea să mai plătească toți banii pe un jucător care a avut un destin atât de tragic și nu a mai ajuns la ei, în vreme ce francezii de la Nantes își vor toți banii pe fotbalistul transferat pe 17 milioane de euro. Potrivit BBC, FC Nantes a acordat zece zile celor de la Cardiff, înainte de a acţiona în justiţie clubul galez pentru suma datorată. Deocamdată clubul galez nu a efectuat primul transfer al banilor – de 6 milioane de euro - subliniind că totul va fi ”rezolvat după ce faptele vor fi cunoscute”. Adică trag de timp, ceea ce ”canarilor” nu le convine.

Avionul în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde şi-a luat la revedere de la foştii lui colegi. Epava avionului a fost descoperită duminică, pe fundul apei, iar un corp găsit în ea a fost recuperat și adus la suprafață. Deocamdată nu a fost anunțată identitatea decedatului.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1