Scandalul cu amantul a adus-o în prag de atac cerebral pe Prodanca

Ultima actualizare:

    Adusă în prag de atac cerebral  după dezvăluirile despre o posibilă  relaţie extraconjugală, Anamaria  nu mai are voie să zboare cu avionul
Adusă în prag de atac cerebral după dezvăluirile despre o posibilă relaţie extraconjugală, Anamaria nu mai are voie să zboare cu avionul

Dezvăluirile făcute de Ionel Ganea despre o eventuală relaţie extraconjugală a ei cu Dan Alexa au adus-o pe Anamaria Prodan la un pas de moarte. Luată cu salvarea direct de la aeroport, ea a fost suspectată de atac cerebral. Chiar dacă a plecat acasă, nu mai are voie să zboare cu avionul o perioadă.

O declaraţie aruncată în direct la sport.ro era să declanşeze o adevărată dramă. „Cu Dan Alexa, antrenorul de la Chiajna are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi? De colaborare fotbalistică sau cum vreţi voi s-o numim. Se mai întâlnesc în timpul liber, se mai vizitează”, spunea, vineri, Ionel Ganea despre Anamaria Prodan. Chiar dacă în acea zi impresara a lăsat să se înţeleagă că spusele fostului său amic au lăsat-o „rece”, se pare că tot scandalul a afectat-o foarte mult.

Deja diagnosticată în luna august 2016 cu anevrism cerebral, Prodancei i-a recidivat problema medicală la întoarcerea din Turcia, acolo unde îi definitivase contractul lui Bourceanu cu Arsenal Tula. Astfel, zborul şi tenisunea ridicată în urma scandalului i-au reactivat migrenele puternice de care suferise şi în vara trecută.

Situaţia a fost atât de gravă, încât la aeroportul din Bucureşti a fost aşteptată de o ambulanţă, care a dus-o direct la spital. Acolo unde a petrecut toată seara, fiind suspectă de cel mai grav diagnostic, atac cerebral.

Din fericire, situaţia nu a fost chiar atât de gravă, dar cert este că impresara nu va mai avea voie să zboare cu avionul pentru o perioadă, pentru a nu-şi pune viaţa în pericol. Cum zborul cu avionul, mai ales în perioada transferurilor, este obligatoriu pentru un impresar de fotbal, aceasta înseamnă că soţia lui Reghecampf ar putea pierde ceva bani în urma declanşării acestui scandal.Îngrijorată la început de starea de sănătate a fiicei sale, Ionela Prodan, mama impresarei, era ieri mult mai liniştită în această privinţă: „Am vorbit şi eu cu Anamaria, mai mult era obosită. Este bine, se face din ţânţar armăsar...”, a declarat pentru Click! Ionela Prodan.

Întrebată ce părere are despre declaraţiile lui Ganea la adresa fetei sale, cântăreaţa de muzică populară nu s-a arătat afectată.

”Cine e Ganea? Ei cred că dacă eşti în vârf o dată, înseamnă că eşti mare toată viaţa. Pentru mine ăştia sunt nişte nulităţi... Nu au ce spune şi aruncă vorbe aşa, să-şi mai amintească lumea de ei”, ne-a mai spus Ionela Prodan.Dan Alexa: «Anamaria este managerul şi prietena mea»

Dan Alexa, antrenorul Concordiei Chiajna acuzat de Ionel Ganea că ar fi amantul Anamariei Prodan, a fost extrem de virulent la adresa fostului internaţional: „Eu şi Reghe suntem prieteni. Nu avem timp să aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanţă, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut. Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu şi Reghe suntem antrenori de fotbal şi prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal. Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi şi te faci de râs, aşa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsăm în pace ca să-şi revină. El are nişte probleme pe care noi toţi le cunoaştem. Anamaria Prodan este managerul meu şi prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toţi suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea”, a declarat Alexa pentru gsp.ro.

simeon stalpnicul png

De la ce a pornit totul

Scandalul a fost declanşat vineri. Ionel Ganea a spus la sport.ro că s-a aflat în discuţii cu Concordia, dar că locul i-a fost luat de Dan Alexa deoarece „la Chiajna, impresarul anului e pe mână cu preşedintele de-acolo. Şi-a adus antrenorul care o să aibă mutaţie pe Snagov sau unde e ea… Cu antrenorul de la Chiajna are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi?”, a declarat Ganea.

Click! spune

Dan Alexa e născut la 28 octombrie 1979. El e căsătorit şi are două fete, însă relaţia cu soţia sa a fost una cu multe suişuri şi coborâşuri, de mai multe ori cei doi fiind la un pas de divorţ. Antrenează pe Concordia Chiajna, contractul fiind intermediat de Anamaria Prodan.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net