Scandal monstru în fotbalul românesc!

Ultima actualizare:

“Domnul Dinu Gheorghe ce este, preşedinte la Astra sau manager? Impresar? N-am ştiut că este şi impresar. Deci domnul Dinu Gheorghe trebuie să îşi vadă de treaba lui şi să nu mai facă el lobby şi să propună jucătorii Rapidului la alte echipe. De jucătorii Rapidului am eu grijă. Ei trebuie să crească într-un mediu sănătos pentru că sunt tineri”, a spus Viorel Moldovan referindu-se la faptul că oficialul Astrei s-a arătat interesat de Ioniţă II.

“Am văzut că a dat nişte declaraţii despre mine, cum că sunt impresar, că propun jucători la Steaua. L-am ţinut în cârcă la Braşov, l-am adus la echipă când nimeni din România nu-l mai dorea. Caracterul îl trădează. Să tacă din gură, să nu mai spună de mine că sunt impresar. El acum doi ani nici nu ştia cine este Ioniţă. Ce am spus? Am zis că din România numai Steaua ar putea plăti banii pe care Rapidul îi cere pe Ioniţă”, a răspuns “Vamă”, dar tehnicianul nu s-a lăsat mai prejos.

“Dinu Gheorghe ar fi ultimul om care ar trebui să vorbească despre caracter. El nu m-a ținut în spate la Braşov, acolo mi-am făcut treaba şi am terminat cu echipa pe locul nouă. Aceeaşi poziţie pe care au terminat cu un an în urmă, când antrenor era Răzvan Lucescu care avea la dispoziţie un lot mai bun şi plătit la zi. Pe vremea mea se eschiva, jucătorii erau neplătiţi şi plângeau în vestiar, timp în care Vamă era de negăsit. Nu mi-a întins nici o mână la Rapid, am plecat de la Timişoara pentru că am avut unele probleme de familie . Văd că acum îl doare cocoaşa la cât de mult m-a ţinut pe mine în spate. Se vede că a îmbătrînit și nu mai gîndeşte ce spune. Să-şi vadă de treaba lui, eu nu am ce să-i demonstrez acestui om care a fost învățat cu un anumit sistem în fotbal. Incredibil, cine a ajuns să mă acuze pe mine că nu am caracter. Eu mă pot uita în ochii oricărei persoane, el nu ştiu dacă poate face acest lucru. Cine mă cunoaşte ştie ce fel de caracter am, eu nu sunt un laş ca dânsul”, a anunţat moldovan la Fanatik Show.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net