Scandal la naţională: şase stelişti la lot! Gigi Becali: “E dictatură”

Ultima actualizare:

    Gigi Becali este supărat pe selecţionerFoto: arhiva Click!
Gigi Becali este supărat pe selecţionerFoto: arhiva Click!

Reghecampf a anunţat că nu vrea să-şi lase jucătorii în cantonamentul naţionalei fiindcă se suprapune cu programul echipei sale. Stagiul este în perioada 25 ianuarie - 6 februarie şi nici măcar nu sunt stabiliţi exact adversarii din amicale.

"Am luat numărul domnului Burleanu pentru că am vrut să vorbesc cu el, dar nu am reuşit să dau de el. Nu există în Europa aşa ceva: România trebuie să fie mai cu moţ. Nu este dată UEFA şi nici o echipă nu este obligată să dea jucători la echipa naţională. Nu se întâmplă aşa ceva în alte ţări. Nu merge aşa!Noi nu ne dorim să avem o relaţie proastă cu cei de la echipa naţională, dar nu se poate să se facă lucrurile cu forţa. Ce a făcut Anghel Iordănescu nu se poate! E dictatură! El trebuie să înţeleagă că nu se face cum îşi doreşte el. Noi ne afiliem Europei şi trebuie să facem precum celelalte ţări. Nu se poate ca jucătorii să plece din cantonament şi să meargă la echipa naţională dacă nu există o dată UEFA.

Ei nici nu au un program stabilit, nu au cu cine să joace. Vor juca împotriva unor echipe mai slabe. UEFA şi FIFA au pus nişte date ca să le respectăm şi nu să facem ceea ce ne dorim noi. Eu vreau să negociem şi nu să facem aşa cum îşi doresc ei! Tata Puiu ajunsese la o înţelegere cu Laurenţiu Reghecampf: să meargă trei jucători în prima parte a cantonamentului şi apoi alţi trei. Pentru Iordănescu e mai important să rămână jucătorii la Steaua şi să joace meciuri tari", a declarat Becali la Digi Sport.

Niţă, Papp, Toşca, Pintilii, Stanciu şi Adi Popa sunt steliştii chemaţi la lot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net