Scandal la Mondial după doar un joc. Croaţii îl fac hoţ pe arbitrul japonez şi vor să plece acasă

Ultima actualizare:

    Arbitru
Arbitru

Brazilia a învins Croaţia în meciul de deschidere cu 3-1, dar golul de 2-1 a fost marcat după o gravă eroare de arbitraj. Centralul din Japonia, Yuichi Nishimura, a acordat penalty pentru gazde în minutul 71 la o simulare jenantă a lui Fred, Neymar a transformat şi a lămurit lucrurile.

După meci, toată presa din lume a arătat cu degetul greşeala arbitrului, iar croaţii au vrut chiar să facă un gest extrem şi să se retragă de la turneul final. Unele ziare l-au ironizat chiar pe Nishimura şi l-au îmbrăcat în photosjop în tricoul galben al Braziliei.

"A fost ridicol ce s-a întâmplat, iar dacă lucrurile continuă aşa, probabil că va fi un circ. Dacă acolo a fost penalty, cred că se vor mai da încă 100 în turneul ăsta. Dacă ăla a fost penalty, nu cred că trebuie să mai jucăm fotbal, poate ne apucam de baschet. E o ruşine! Mai bine renunţăm acum şi plecăm acasă. Toată lumea vorbeşte de respect, dar Croaţia nu a primit niciun pic în această seară. Fred e un fotbalist puternic, e un tip care are 85 de kilograme, mă gândesc că nu e chiar aşa uşor să-l pui la pământ, nu în modul ăla", a spus Niko Kovac, selecţionerul Croatiei.

"Arbitrul ar trebui să primească o suspendare de cel puţin 3 meciuri pentru ce a făcut. La fel şi jucătorul care a simulat", a spus şi Dejan Lovren, fundaşul de lângă care a simulat Fred.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net