Scandal înainte de Astra-FCSB. MM Stoica atacă:”Edi n-a refuzat Steaua, nu i s-a propus niciodată să o antreneze”

Ultima actualizare:

    Mihai Stoica
Mihai Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a ieșit la atac, comentând că finanţatorul Gigi Becali ştie echipa, nu o face, el fiind de părere că există o campanie anti-Steaua.

Cu doar câtea ore înainte de meciul dintre Astra și FCSB, cel mai interesant al etapei, Mihai Stoica, oficialul vicecampioanei, a făcut declarații războinice vizavi de posibilul interes al echipei sale pentru tehnicianul rivalilor de la Giurgiu.

Oficialul a menţionat că lui Edward Iordănescu nu i s-a propus să antreneze FCSB şi că Denis Alibec nu l-a înjurat pe Nicolae Dică la Plzen.

"Doar 3 precizări referitoare la campania anti-Steaua: 1. Gigi Becali ŞTIE echipa, nu FACE echipa, prin urmare chestia cu sclavia e o invenţie murdară. 2. Edward Iordănescu n-a refuzat Steaua pentru simplul motiv că nu i s-a propus s-o antreneze. 3. Denis Alibec nu l-a înjurat pe Dică la Plzen. P. S. Eşecul "lamentabil" din Cehia a fost cauzat - în primul rând - de erorile grave de arbitraj (ca şi remiza cu Be'er Sheva). Probabil că, dacă s-ar fi dictat penalty la faultul evident asupra lui Coman, am fi câştigat, având în teren jucători născuţi în '97, '98 (2 buc.) şi '99. În rest, să auzim de bine", a notat Stoica pe reţeaua de socializare.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net