Scandal de rasism în curtea lui Reghe

Ultima actualizare:

    Muniru ar putea părăsi  FCSB la varăFoto: sportpictures.eu
Muniru ar putea părăsi FCSB la varăFoto: sportpictures.eu

S-a aflat motivul pentru care Sulley Muniru n-a evoluat joi, în victoria clară (3-0) obţinută de FCSB în faţa campioanei Astra. Astfel, se pare că mijlocaşul ghanez a fost pedepsit de Laurenţiu Reghecampf după un conflict intern care a depăşit limitele bunului simţ.

Dat ca accidentat cu câteva ore înainte de confruntarea cu Astra, Muniru a fost totuşi în tribune, dar n-a dat semne că ar suferi de ceva. Adevăratul motiv a fost dezvăluit de unele surse din cadrul clubului FCSB, care au scos la iveală o ceartă ca la uşa cortului între Muniru şi Florin Tănase. La o miuţă, cei doi au avut mai multe contre dure, iar atacantul venit de la Viitorul a apelat inclusiv la jigniri rasiste, gen „maimuţă”.

Cum nu se ştie exact cine a fost principalul vinovat, Reghecampf a preferat să-l scoată din lot pe Muniru, asta şi pentru că postul său era acoperit de brazilianul Boldrin. Rămâne de văzut dacă Muniru va reveni astăzi alături de coechipieri în partida cu Craiova. În caz contrar, ghanezul îşi poate face bagajele.

Ovidiu Popescu poate pleca în Anglia


    Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Unul dintre cei mai buni jucători al formaţiei FCSB din acest sezon, Ovidiu Popescu, este aproape de un transfer în Anglia. Conform digisport.ro, Southampton e gata să ofere o sumă de 10 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile românului. La echipa din Premier League mai este legitimat un român, Florin Gardoş, transferat, de asemenea, de la formaţia lui Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net