Sărbătoare în familia lui Anghel Iordănescu! Fiul fostului selecționer s-a căsătorit

anghel_iordanesscu.jpg

anghel iordanescu
Anghel Iordănescu a petrecut în weekend. Fiul său, Andrei, s-a căsătorit!
Sursă foto: Arhivă personală

Anghel Iordănescu a avut motiv de sărbătoare în weekend-ul care tocmai a trecut. Fiul său, Andrei, s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui. Ceremonia a respectat normele impuse de pandemia de coronavirus, iar evenimentul s-a desfășurat în cadru restrâns.

Andrei Iordănescu, fiul fostului antrenor Anghel Iordănescu, a renunțat la burlăcie weekend-ul acesta. Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică din Capitală, iar la eveniment a participat doar familia și o parte dintre apropiații cuplului. Andrei s-a căsătorit cu cea alături de care are o relație de mai mulți ani, iar emoțiile au fost unele pe măsură. 

andrei-iordanescu-2.jpg

andrei
Andrei Iordănescu
Sursă foto: Arhivă personală

De la cununia religioasă nu au putut lipsi cei mai importanți membri ai familiei: sora lui Andrei, Maria, dar și de fratele mai mare, cunoscutul antrenor Edi Iordănescu, însoțit de soția și copilul lor. Și Nea „Puiu”, cum este cunsocut în lumea fotbalului Anghel Iordănescu, s-a prezentat la biserică, îmbrăcat la patru ace și plin de mândire. 

andrei-iordanescu.jpg

andrei iordanescu
Andrei Iordănescu a renunțat la burlăcie
Sursă foto: Arhivă personală

Andrei plănuia de ceva vreme să o ceară în căsătorie pe Ioana, iar momentul în care a ales să facă acest lucru a fost unul deosebit. La trecerea dintre ani, Andrei a îngenuncheat și i-a pus Ioanei marea întrebare. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1