Sărbătoare cu jumătate de milion de oameni

16-17-sport-foto-epa-3fghfg.jpg

500.000 de oameni au sărbătorit la Madrid victoria Realului
Foto: EPA

Real Madrid este echipa deceniului în fotbalul european, gruparea blanco câştigând trei Ligi ale Campionilor în ultimii patru ani, şi cu cea de la Cardiff, două la rând.

Nici cei mai înfocaţi fani ai lui Ramos şi compania nu sperau asta în nişte ani în care Messi şi Barcelona i-au întrecut ca imagine şi charismă în lume. Tocmai de aceea, al 12-lea trofeu continental suprem a trebuit sărbătorit în stil unic şi cu emoţie maximă! Astfel, duminică a fost o nebunie totală pe străzile din Madrid. Echipa a ajuns de la Cardiff în jurul prânzului şi a fost plimbată prin oraş într-un autobuz alb descoperit. 500.000 de oameni i-au ovaţionat pe jucători în drumul lor spre celebra Plaza de Cibeles, locul de petrecere consacrat al madrilenilor după marile succese fotbalistice. A urmat apoi o fiesta pe Santiago Bernabeu, cu doar 82.000 de martori, unde cei mai importanţi jucători s-au adresat publicului sub o ploaie de artificii. Istoria merită însă sărbătorită şi imediat după ce o scrii, nu doar post-mortem! Aşa că, până anul viitor, hala Madrid!

Ronaldo şi-a tuns repede şuviţele oxigenate

Cristiano Ronaldo a apărut la finala cu Juventus purtând pe cap una dintre cele mai neinspirate frizuri din câte a încercat el până acum. Şi a încercat destule! Portughezul şi-a lăsat nişte şuviţe pe care le-a vopsit blond şi a fost criticat de multă lume. Eroul de la Cardiff a luat însă măsuri imediat după meciul în care a înscris de două ori şi s-a tuns milităreşte, ceva mai serios, aşa cum promisese dinainte în cazul unui succes. 103 milioane de oameni au apreciat asta pe conturile de socializare unde este urmărit şi sperăm ca Ronaldo să înţeleagă mesajul!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1