Săpunaru a făcut circ cu Steaua: "M-a luat capul. Voiam la nebuni!"

Ultima actualizare:

    Săpunaru nu-şi uită trecutul rapidist şi trăieşte orice meci cu Steaua ca şi când ar juca tot în tricoul vişiniuFoto Click!
Săpunaru nu-şi uită trecutul rapidist şi trăieşte orice meci cu Steaua ca şi când ar juca tot în tricoul vişiniuFoto Click!

Steaua a câştigat cu Pandurii la Severin, scor 1-0, gol Stanciu din penalty, şi a revenit pe primul loc al Ligii I, dar meciul a avut câteva faze controversate care i-au influenţat desfăşurarea şi la care centralul Marius Avram a reacţionat diferit.

În prima repriză, Mrzljak a văzut două galbene în 8 minute, iar apoi, în minutul 89, Steaua a primit penalty după intervenţia arbitrului adiţional, care i-a semnalat lui Avram că Hora ar fi atins mingea cu mâna. Săpunaru a luat foc la această decizie, şi-a dat jos tricoul, s-a înjurat cu toată lumea şi a vrut să bată pe cineva de pe banca Stelei. “Dacă trebuie să iasă ăștia campioni, să iasă aștia campioni! Ne dăm toți la o parte. Dacă trebuie să iasă campioni, îi las în pace, îi las în pace. Steaua trebuie să iasă campioană, noi ne vom lupta pentru un loc cât mai sus în clasament. Când mi-am scos tricoul, am vrut să plec până la spitalul de nebuni. M-a luat capul, cum i-a luat și pe colegii mei. În tribună, mă certam cu nevastă-mea, că i-am zis să nu vină la meci și a venit”, a declarat Săpunaru după meci, făcând referire în final la gestul de a scuipa un suporter care era îmbrăcat din cap până în picioare cu echipamentul Stelei, dar care stătea în sectorul unde trebuia să fie galeria lui Pandurii. Săpunaru a fost frustrat probabil că la un meci considerat acasă, gazdele îi susţin mai mult pe oaspeţi.

În ceea ce priveşte fazele, acestea nu sunt toate foarte clare. Mrzljak nu trebuia eliminat pentru că Avram trebuia să fluiere henţ la Popa şi faza ar fi trebuit în prealabil oprită, nemaiexistând practic faultul de roşu.

Hora merita însă cartonaş roşu pentru un fault dur, dar a fost iertat în a doua repriză.

În fine, penalty-ul rămâne în aer. Mingea l-a lovit pe acelaşi Hora undeva în umăr şi e posibil să se fi scurs puţin şi pe braţ. Pe cameră nu se vede însă foarte clar, dar având în vedere că nu se pune problema de intenţie şi nu era o fază iminentă de gol, mai degrabă ar fi trebuit să nu se acorde penalty.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net