Săpunaru, discuție decisivă cu selecționerul

Ultima actualizare:

    Cristi Săpunaru
Cristi Săpunaru

Fundașul a dorit să lămurească lucrurile cu antrenorul Contra, cel care l-a lăsat acasă pentru meciurile cu Kazakhstan și Danemarca.

Selecționerul Cosmin Contra nici nu și-a început bine mandatul la echipa națională, că a și primit critici vizavi de modul în care a alcătuit lotul pentru ”dubla” cu Kazakhstan și Danemarca, meciuri fără miză pentru noi în preliminariile Mondialul din 2018.

Azi, naționala României joacă la Ploiești în compania Kazakhstanului, un meci doar pentru palmares. Partida contează mai mult pentru Cosmin Contra, antrenor aflat la prima lui acțiune din postura de selecționer.  Lumea l-a primit cu brațele deschise ca înlocuitor al lui Daum, însă, chiar după ce ”Guriță” a anunțat lotul, au apărut și primele nemulțumiri.


    Marius Şumudicăfoto: click
Marius Şumudicăfoto: click

Cel mai vocal a fost Marius Șumudică, antrenorul lui Săpunaru la Kayserispor. Nemulțumit că fundașul de 33 de ani nu a fost chemat la lot, tehnicianul a răbufnit:”Nu înţeleg de ce Săpunaru nu este. Nu am putut să-l folosesc, a avut un fel de depresie. Nu s-a aşteptat la aşa ceva, să nu fie convocat la naţională, având în vedere că e la echipa de pe locul 2 din Turcia şi joacă meci de meci. Am vorbit cu el, era dezamăgit. Am considerat că e mai bine să nu încep cu el. Mi-a zis: 'Şumi, nu sunt ok pentru meciul ăsta'. L-a afectat. Nu se poate să joci să joci toate meciurile şi să aduci jucători care, săracii, nu sunt de valoarea lui Săpunaru la momentul actual”.

Fotbalistul a dorit să lămurească și el lucrurile, așa că a inițiat o întrevedere față-n față cu selecționerul. Astfel, marți seară, Cristi Săpunaru a mers în cantonamentul de la Mogoșoaia al naționalei și a discutat cu antrenorul primei reprezentative.  ”Am avut o discuție între patru ochi. Dacă va evolua la fel de bine, va avea poarta deschisă la echipa națională, nu va conta buletinul. La fel și Silviu Lung. Șumi... mereu vor fi persoane care nu vor fi mulțumite de deciziile mele”, a spus ieri Contra, preferând să nu dea detaliile dialogului cu Săpunaru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net