Sanchez, cel mai bine plătit fotbalist din istoria Angliei

16-sport-alexis-sanchez-h_53120300.jpg

Turneul final din Rusia nu va beneficia de câteva nume grele de jucători, unii necalificaţi, iar alţii pur şi simplu omişi la selecţie. Chilianul Alexis Sanchez e doar una dintre victime
Foto Click!

Contractul lui Alexis Sanchez cu tunarii expiră la vară, dar pentru a nu-l pierde atunci gratis, Arsene Wenger e gata să-l vândă acum, pe aproximativ 20 de milioane de euro. Suma e derizorie pentru granzii interesaţi de mijlocaş, dar totul se compensează la salariu.

Licitaţia lui Manchester United, Manchester City şi Chelsea pentru jucătorul în vârstă de 29 de ani l-a avantajat doar pe fotbalist. Cele trei au plusat pe rând la remuneraţia lui Sanchez, singurul aspect care le putea aduce semnătura acestuia. Asta a făcut ca suma să ajungă la 550.000 de euro pe săptămână, oferită de trupa lui Jose Mourinho, care l-a adjudecat pentru peste două milioane de euro pe lună şi aproximativ 25 de milioane pe an. O nebunie, e drept, dar una care îl face pe sud-american cel mai bine plătit fotbalist din istoria Premier League. Pe locurile doi şi trei sunt alţi doi jucători ai „Diavolilor roşii”, Paul Pogba şi Romelu Lukaku, dar câştigurile lor abia ating 300.000 de euro pe săptămână. De reţinut mai e şi faptul că primii opt cel mai bine plătiţi jucători din Anglia joacă la cele două echipe din Manchester, pe listă mai fiind cetăţenii Sergio Aguero, Kevin de Bruyne şi Yaya Toure, dar şi „Diavoli” David De Gea şi Zlatan Ibrahimovic. Este de aşteptat ca Sanchez să debuteze la United chiar mâine, în deplasarea de la Burnley.

Loading...
 
 

Citește și

  • Miercuri seară, Paris Saint-Germain a câştigat cu 8-0 meciul cu Dijon din campionatul Franţei, brazilianul Neymar marcând jumătate dintre golurile echipei sale.

  • Cosmin Contra

    Tricolorii s-au calificat în ultimii 20 de ani doar la două turnee finale, fapt care demonstrează problemele pe care le avem în preliminarii. E logic, astfel, să ne fie frică şi de cele pentru Euro 2020, doar că ne pregătim să le fentăm, mai ales că acum avem o portiţă.