Sami Khedira suferă de inimă şi nu a făcut deplasarea la Madrid

Ultima actualizare:

    Sami Khedira e din 2015 la Juventus TorinoFoto: EPA
Sami Khedira e din 2015 la Juventus TorinoFoto: EPA

Component al echipei de fotbal Juventus Torino, mijlocaşul Sami Khedira a suferit o aritmie cardiacă şi nu a făcut deplasarea la Madrid, pentru meciul din această seară (miercuri, 20 februarie) cu Atletico, contând ca primă manșă în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În vârstă de 31 de ani, germanul a rămas la Torino pentru investigaţii medicale. Având deopotrivă cetățenie germană și tunisiană, Sami s-a născut în 4 aprilie 1987, la Stuttgart. El a făcut parte din echipa Germaniei care a câștigat titlul mondial la fotbal în 2014. A fost, de asemenea, căpitan al reprezentativei de tineret care a cucerit medalia de aur la Campionatul European rezervat echipelor sub 21 de ani, în 2009. În 2014, Sami Khedira a câștigat Liga Campionilor cu Real Madrid. Fratele său, Rani Khedira, joacă fotbal la Augsburg.

Aritmia cardiacă se manifestă prin modificări ale ritmului normal al inimii. Astfel apar modificări fie în ceea ce privește frecvenţa cardiacă, ori în cel al regularităţii, ritmicităţii frecvenţei cardiace, sau sub ambele aspecte.Meciul Atletico Madrid - Juventus este programat astăzi (miercuri, 20 februarie) de la ora 22.00.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net